Skip to main content
Lehdistötiedote

Enfo ulkoistaa tulostuspalvelutuotannon

Intro

Enfo Zender Oy on solminut ulkoistussopimuksen Strålfors Oy:n kanssa 18.2.2015. Sopimuksen mukaan Enfon tulostuspalvelutuotannon toiminnot ja sen henkilökunta siirtyvät Strålforsille.

Text

Ulkoistamisen taustalla on Enfon ja Strålforsin pitkään jatkunut yhteistyö neliväritulostuksessa. Kumppanuutta syventämällä Enfo haluaa varmistaa tulostuspalvelun kilpailukyvyn ja kehittämisen myös tulevaisuudessa. Tulostuspalvelun lisäksi Enfo keskittyy Talousprosessipalveluiden ja sähköisten laskutusratkaisujen kehittämiseen.

Sopimuksen myötä kyseiseen toimintaan kuuluvat kymmenen Enfon työntekijää siirtyvät Strålforsille vanhoina työntekijöinä. Lisäksi tulostuspalveluissa työskentelevät seitsemän Enfon vuokratyöntekijää jatkavat Strålforsin vuokratyöntekijöinä.

”Olemme tehneet erinomaista yhteistyötä Strålforsin kanssa jo vuosia, joten oli luonnollista ulkoistaa tulostuspalvelutuotannon operointitoiminnot juuri heille. Enfo keskittyy strategiansa mukaisesti vahvistamaan asemaansa Talousprosessipalveluiden modernina kumppanina sekä digitalisaation mahdollistamien uusien älykkäiden laskutuspalveluiden edelläkävijänä”, kertoo Managing Director Tero Saksman Enfo Zender Oy:stä.

Enfo tarjoaa kattavat palvelut asiakkaiden talous- ja tiedonvälitysprosessien tehostamiseen ja ulkoistamiseen Suomessa. Talousprosessipalvelut koostuvat myyntilaskutukseen, ostoreskontraan, kirjanpitoon ja talousraportointiin liittyvistä palveluista. Tavoitteena on, että älykästä tiedonjalostusta hyödyntävien palveluiden avulla asiakkaan talousjohto ottaa strategisemman roolin liiketoiminnan kehittämisessä ja yrityksen arvon kasvattamisessa.

Seitsemässä Euroopan maassa toimivan Strålforsin omistaja on PostNord AB, joka on Pohjoismaiden suurimpia viestintä- ja logistiikkaratkaisuja tarjoava konserni. Strålfors Oy:llä on Suomessa 70 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 19 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Tero Saksman, Managing Director, Enfo Zender Oy, puh. 044 719 3504, tero.saksman@enfo.fi

Jakelu: Keskeiset mediat, www.enfo.fi

Jaa