Skip to main content
Lehdistötiedote

Muutos Enfon johtoryhmässä

Senior Vice President, HR Maria Lundell jättää tehtävänsä yhtiön palveluksessa jatkaakseen uraansa toisaalla. Hänen viimeinen työpäivänsä Enfolla on 31.12.2015.

Enfo on nimittänyt uudeksi Enfo Groupin HR-toiminnoista vastaavaksi johtajaksi HR Manager Malin Ungin, joka vastaa nykyisessä työssään Enfon Ruotsin HR-toiminnoista. Hän on työskennellyt Enfolla syyskuusta 2014 lähtien. Malin Ungista tulee Enfon johtoryhmän jäsen ja hän raportoi CEO Arto Herraselle toimipaikkanaan Tukholma.

“Maria Lundell on ollut Enfon palveluksesta vuodesta 2008 lähtien, jonka aikana hän on ollut keskeisessä roolissa rakentamassa Enfoa yhdeksi Suomen ja Ruotsin parhaimmista työpaikoista. Haluan kiittää Mariaa hänen erinomaisesta työpanoksestaan ja toivotan hänelle parhainta onnea tulevaisuudessa. Uskon, että Malin Ung jatkaa menestyksekästä työtä kohti tavoitettamme olla yksi Pohjoismaiden tavoitelluimmista työnantajista”, kertoo Arto Herranen.

“Modernin ja kestävän johtajuuden luominen sekä työntekijöiden kehittäminen kaikilla organisaation tasoilla ovat Enfon strategisia tavoitteita. Uskomme, että kehitystä tapahtuu, kun ihmisille annetaan vapaus loistaa heille sopivimmalla tavalla. Haluamme olla IT-alan kiinnostavin työnantaja. Odotan todella paljon, miten voin olla mukana vaikuttamassa Enfon pohjoismaisten HR- ja Talent Management -ohjelmien kautta liiketoimintamme kehittämiseen”, sanoo Malin Ung.

Lisätietoja:

Arto Herranen, CEO, Enfo, puh. +358 44 719 3000. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@enfo.fi

Malin Ung, SVP HR, Enfo, puh. +46 70 963 39 68. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@enfo.se

Jakelu: keskeiset mediat ja www.enfo.fi

Jaa