Skip to main content
Lehdistötiedote

Tietoturva ennen kaikkea – Savox communications valitsi Enfon IT-kumppaniksi

Vaativaan ammattikäyttöön etenkin puolustusorganisaatioille, palo- ja pelastusviranomaisille ja teollisuudelle tarkoitettuja kommunikaatiolaitteita suunnitteleva ja valmistava Savox Communications Oy on valinnut Enfon IT-kumppanikseen. Yhteistyön tavoitteena on kumppanuus, joka tuo aitoa lisäarvoa Savoxin liiketoimintaan.

Savox Communicationsin toimitusjohtaja Jerry Kettusen mukaan vanhentumassa oleva teknologia ajoi yrityksen miettimään uutta strategiaa ja vaihtoehtoja ympäri maailman sijaitsevan IT-arkkitehtuurin kehittämiseksi uudelle tasolle. Viisivuotinen sopimus sisältää laajan paketin Enfon palveluita, kuten asiakasympäristön kehityspalvelut, Service Desk -, työasema-, elinkaari-, palvelin- ja tietoverkkopalveluita.

”IT-alalla on tapahtunut viime vuosien aikana paljon muutoksia esimerkiksi pilvipalveluiden osalta. Jos olisimme pitäneet IT-toiminnot talon sisällä, olisimme tarvinneet myös lisää erityisosaamista. Mietimme kustannuksia ja mikä meille on kriittisintä liiketoiminnassa.  Päädyimme IT-asioiden osalta ulkoiseen kumppaniin”, kertoo Jerry Kettunen.

Kumppanin valinnassa tietoturvallisuuteen liittyvät kysymykset olivat erityisen tärkeitä, sillä Savox Communications tekee paljon yhteistyötä erilaisten puolustusliiketoimintaan liittyvien organisaatioiden kanssa.

”Tilanteet muuttuvat ja tarvitsemme sopivaa joustavuutta. Olimme vaikuttuneita Enfon kyvystä muokata palvelutarjontaansa vastaamaan juuri meidän tarpeitamme. Tarkastelimme erilaisia toimituskokonaisuuksia, ja Enfon hinta-laatusuhde oli meille paras kokonaisuus”, kiittelee Kettunen.

IT liiketoiminnan kehittämisen tukena

Yhteistyötä lähdetään rakentamaan voimakkaasti kumppanuusperiaatteella, jossa IT on liiketoiminnan kehityksen keskiössä: Savox Communicationsin tietohallinto ammentaa omasta organisaatiostaan liiketoimintanäkemystä ja Enfolla mietitään miten tuota näkemystä viedään eteenpäin ICT:n avulla.

”Toivon, että Savoxin tietohallinto kehittyy tilanteeseen, jossa se toimii jossain liiketoiminnan ja IT:n välimaastossa integraattorina, joka tukee ja tuo lisäarvoa liiketoiminnallemme. Aiemmin on ehkä koettu, että IT sanelee businestä, vaikka asian pitäisi olla toisin päin”, pohtii Kettunen.

Enfon Senior Sales Manager Eric Nystén näkee, että IT-ulkoistuspalvelussa on kyse tiiviistä vuoropuhelusta liiketoiminnan, tietohallinnon ja IT-palvelujen toimittajan välillä sekä luottamuksesta toimiviin palveluihin.

”Olen erittäin iloinen alkaneesta yhteistyöstämme. Savoxin kansainvälinen toiminta ja yhteistyö eri puolustusorganisaatioiden kanssa asettavat suuria vaatimuksia, joihin haluamme vastata proaktiivisella kokonaispalvelulla. Laaja palvelutarjoomamme ja pitkä sopimuskausi antavat meille erinomaisen mahdollisuuden olla mukana tukemassa Savoxin liiketoiminnan kehittämistä laadukkaasti ja kustannustehokkaasti”, summaa Nystén.

 

Lisätietoja:

Jerry Kettunen, toimitusjohtaja, Savox Communications Oy, puh. 0400 444 615, jerry.kettunen@savox.com

Eric Nystén, Senior Sales Manager, Enfo Oyj, puh. 050 444 6640, eric.nysten@enfo.fi

Savox Communications on yksi maailman suurimpia vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettujen kommunikaatioratkaisujen suunnittelijoita ja valmistajia. Yritys tarjoaa turvallisuutta ja pelastus- ja kommunikaatiota parantavia tuotteita ja ratkaisuja etenkin palo- ja pelastusviranomaisille, puolustusorganisaatioille ja teollisuudelle. Vuonna 1982 perustetun yrityksen pääkonttori sijaitsee Luxemburgissa ja sillä on toimintaa Suomessa, Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa. www.savox.com

Jaa