Skip to main content
Lehdistötiedote

VVO jatkaa kumppanuuttaan Enfon kanssa

Suomen suurin yksityinen vuokranantaja VVO-yhtymä Oyj on solminut lähes neljävuotisen jatkosopimuksen Enfon kanssa. Sopimus sisältää muun muassa asiakasympäristön kehityspalvelut, työasemien ja laitteiden hallintapalvelut, käyttäjätuki-, palvelin- ja tietoverkkopalveluita.

”Monipuolisten ja monimutkaisten palveluiden käynnistäminen vie aina aikaa ja resursseja. Enfon kanssa tämä on tehty ja palvelut toimivat hyvin. Odotamme, että Enfo pystyy tarjoamaan tulevaisuudessakin tarvitsemamme jatkuvat palvelut laadukkaasti ja saamme tuleviin kehityshankkeisiin osaavat asiantuntijaresurssit”, kuvailee VVO:n ICT- ja kehitysjohtaja Mikko Pöyry.

”Enfon ulkoistuspalveluiden tavoitteena on muodostaa asiakkaan kanssa pitkäaikainen ja luotettava kumppanuussuhde. Yhteistyö VVO:n kanssa on todella tiivistä. Käyttäjätyytyväisyyskyselyn tulokset ovat olleet erittäin hyviä, joka on osoitus palvelumme toimivuudesta”, iloitsee Key Account Manager Pamela Blomqvist Enfolta.

Ulkoistaminen mahdollistaa asiakkaan keskittymisen omaan liiketoimintaansa. Ulkoistuspalveluiden kehityksessä Enfo panostaa erityisesti ulkoistukseen liittyvien siirtoprojektien hallintaan, palveluiden jatkumisen parantamiseen, sovittujen palvelutasojen hallintaan sekä asiakassuhteen yhteistyön toimintamallien kehitykseen.

”Tavoitteemme on aina pyrkiä asiakkaan kannalta helppoihin ja mutkattomiin palveluratkaisuihin. VVO:n kanssa teemme jatkuvaa kehitystyötä tiivisti, josta on syntynyt hyvä yhteistyö asiakkaan tietohallinnon kanssa”, kertoo Blomqvist.

 

Lisätietoja:

Mikko Pöyry, ICT- ja kehitysjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 870689, mikko.poyry@vvo.fi

Pamela Blomqvist, Key Account Manager, Enfo Oyj, puh. 044 719 3129, pamela.blomqvist@enfo.fi

 

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin markkinaehtoinen, yksityinen vuokranantaja, joka on tarjonnut yli 45 vuoden ajan monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista. Asuntovalikoima on laaja. Konserniin kuuluu lähes 41 000 vuokra-asuntoa eri puolilla maata. Markkinaehtoisia Lumo-asuntoja on yhteensä lähes 27 000 ja omakustannusperusteisia VVO-asuntoja lähes 14 000. Konserni työllistää noin 340 asumisen ammattilaista. lumo.fi vvo.fi

Jaa