Skip to main content
Lehdistötiedote

Oriola-KD valitsi Enfon modernisoimaan IT-Infrastruktuurinsa

Oriola-KD ja Enfo ovat solmineet neljävuotisen IT-palvelusopimuksen. Sopimus kattaa työasema-, verkko-, lähituki- ja palvelinpalveluita.

”Haluamme modernisoida IT-infrapalvelumme sekä tehdä asioita fiksummin ja kustannustehokkaammin. Enfolla on vahva asema meidän toimintamaissamme ja uskon, että he ottavat mallikkaasti haltuunsa nykyiset palvelumme”, kertoo Oriola-KD:n CIO Heikki Lahdensuo.

Yhteistyösopimus kattaa IT-infrastruktuuripalveluita Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa.

”Enfon tavoitteena on kasvaa merkittäväksi digitaalisen ajan ratkaisutoimittajaksi Pohjoismaissa. Olen iloinen, että Oriola-KD on lähtenyt rohkeasti kehittämään IT-infrapalvelujaan ja tavoittelee uutta tapaa toimia.  Enfon kyky tehdä nopeita päätöksiä ja kaikki Pohjoismaat kattava toimintamallimme tukevat Oriola-KD:ta matkalla kohti uuden ajan palveluliiketoimintaa”, kertoo Enfon Tero Saksman EVP, Managed Services. 

Lisätietoja:
Tero Saksman, EVP, Managed Services, Enfo, puh. 044 719 3504, tero.saksman@enfo.fi

Heikki Lahdensuo, CIO, Oriola-KD, puh. 050 429 5474, heikki.lahdensuo@oriola-kd.com
 

Oriola-KD:

lla on vahva asema kuluttaja- ja palvelut -liiketoiminnoissa Ruotsin, Suomen ja Baltian maiden lääkemarkkinoilla. Oriola-KD tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa terveyteen ja hyvinvointiin sekä laajan ja laadukkaan valikoiman tuotteita omissa apteekeissaan. Terveydenhuollon toimijoille Oriola-KD tarjoaa laajan palveluvalikoiman kattaen lääkejakelun, brändituotteet sekä muut räätälöidyt palvelut. Oriola-KD yhdistää kuluttajat ja lääkeyritykset ainutlaatuisella tavalla. Oriola-KD avaa lääkeyrityksille tehokkaan pääsyn markkinoille ja edistää ihmisten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet, terveydenhuollon kuluttajatuotteet ja palvelut toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Oriola-KD:n liikevaihto jatkuvien liiketoimintojen osalta vuonna 2015 oli 1,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 350 henkilöä. Oriola-KD Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla.

Lisätietoja:

www.oriola.fi ja www.oriola-kd.com.

Jaa