Skip to main content
Lehdistötiedote

Enfo virtaviivaistaa toimintaansa

Enfo-konserni päivittää liiketoimintarakennettaan. Muutoksen tavoitteena on nopeuttaa strategian toteuttamisedellytyksiä ja parantaa toiminnan asiakaslähtöisyyttä.

Samalla yhtiö käynnistää tehostamisohjelman, jonka avulla toimintaa pyritään virtaviivaistamaan. Tehostamisohjelmaan liittyy myös mahdollisia henkilöstövähennyksiä, joiden arvioidaan koskevan noin 70 henkilöä konsernin kaikissa toiminnoissa Suomessa ja Ruotsissa. Konsernin palveluksessa oli kesäkuun 2017 lopussa 980 henkilöä. Pääosan henkilöstövähennyksistä arvioidaan kohdistuvan esimies- ja hallinnollisiin tehtäviin. Yhteistoimintaneuvottelut henkilöstön kanssa käydään molemmissa maissa voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. 
"Strategiamme mukaisesti keskitymme vahvistamaan vahvoja kasvu-alueitamme kuten integraatio- ja data-analytiikkapalvelut. Näissä palveluissa osaajapula rajoittaa kasvumahdollisuuksiamme. Esimiestyön luonne on muuttunut hallinnollisesta valmentavaan suuntaan. Lisäksi pystymme automaation avulla vähentämään hallinnollisia rutiinejamme. Näistä syistä virtaviivaistamme toimintaamme ja lisäämme toiminnan asiakaslähtöisyyttä”, toteaa Enfon toimitusjohtaja Arto Herranen.

Lisätietoja:
Arto Herranen
, CEO, Enfo, puh. 044 719 3000 sähköposti: etunimi.sukunimi@enfo.fi
 

Jaa