Skip to main content
Lehdistötiedote

Muutos Enfo Oyj:n nimitysvaliokunnan esitykseen

Enfo Oyj:n hallituksen nykyinen puheenjohtaja Tapio Hakakari on ilmoittanut 27.3.2017 yhtiön nimitysvaliokunnalle, ettei ole käytettävissä, kun 30.3.2017 kokoontuva Enfo Oyj:n varsinainen yhtiökokous valitsee yhtiön hallituksen jäsenet.

Nimitysvaliokunta on 27.3.2017 pitämässään kokouksessa päättänyt muuttaa Enfo Oyj:n 1.3.2017 päivätyssä yhtiökokouskutsussa ollutta esitystään seuraavasti:

”Päätettiin ehdottaa yhtiökokoukselle, että:
•    yhtiön hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valitaan uudelleen tehtävään suostumuksensa antaneet KTM, eMBA Lauri Kerman, KTM Timo Kärkkäinen, FT, DI Anssi Lehikoinen, OKT Soili Mäkinen ja OKT, varatuomari Kaisa Olkkonen sekä uutena jäsenenä MBA Mikko Laine.
•    hallitus valitsee puheenjohtajakseen Anssi Lehikoisen.”

Muilta osin nimitysvaliokunnan 28.2.2017 tekemät päätösesitykset pysyvät voimassa.

Hallituksen uudeksi jäseneksi ehdotettava Mikko Laine (s. 1973) on yritysjärjestelyihin erikoistuneen Broadius Partners Oy:n osakas ja omaa miltei 15 vuoden kokemuksen kansainvälisistä yritysjärjestelyistä. Laineella on yliopistotutkinto Kanadasta (Master’s Degree) pääaineenaan yritystalous. 

Hallituksen puheenjohtajaksi esitettävä diplomi-insinööri, filosofian tohtori Anssi Lehikoinen on Rocsole Oy:n päätoiminen hallituksen puheenjohtaja ja Osuuskunta KPY:n hallituksen jäsen sekä osa-aikainen kauppatieteiden Professor of Practice Itä-Suomen yliopistossa. Hän on ollut Enfo Oyj:n hallituksen jäsen keväästä 2016 lähtien.

Tarja Tikkanen, Osuuskunta KPY:n hallituksen puheenjohtaja: ”Anssi Lehikoinen on dynaaminen muutosjohtaja, joka omaa pitkän kokemuksen uuden liiketoiminnan kehittämisestä ketterin menetelmin.”

Anssi Lehikoinen: ”Enfossa on tapahtunut viime vuosien aikana useita mielenkiintoisia yritysostoja ja olemme myös myyneet perinteistä liiketoimintaamme esimerkiksi viimeksi Sentica Partners:in omistamalla Ropo Capitalille. Olen innostunut yrityksen murrosvaiheessa uusien sekä perinteisen liiketoimintojen yhteisistä mahdollisuuksista Enfossa ja näiden avulla yhtiön tulevista kasvunäkymistä. Aiomme edelleen vahvasti kehittää yhtiötä parhaaksi Pohjoismaiden myyntiorganisaatioksi ulkoistuksen, integraatiopalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen edelleen viemiseksi asiakkaittemme hyödyksi.”

Lisätietoja:
Enfo Oyj:n nimitysvaliokunnan puheenjohtaja Tarja Tikkanen, puh. 0400 185 926
 

Jaa