Skip to main content
Lehdistötiedote

Seppo Kuula Enfon toimitusjohtajaksi

Enfo Oyj:n hallitus on nimittänyt Seppo Kuulan yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Kuula aloittaa Enfon toimitusjohtajana vuoden 2018 alussa. Kuula on toiminut ohjelmistoyhtiö Siili Solutions Oyj:n toimitusjohtajana vuodesta 2010, jota ennen hän on johtanut kansainvälisten yhtiöiden liiketoimintoja ja myyntiä niin listatuissa kuin listaamattomissa yrityksissä Euroopassa ja USA:ssa. Hän on koulutukseltaan DI (tuotantotalous), eMBA (markkinointi) ja insinööri (koneautomaatio).

”Näen Enfossa hienon mahdollisuuden olla rakentamassa kokonaisvaltaista digitaalista palveluyhtiötä, joka tarjoaa asiakkailleen tuen digiajan liiketoimintamalleista modernin palvelunkehityksen kautta monipuolisiin alustaratkaisuihin. Enfo on kasvattanut osaamistaan Suomessa ja Ruotsissa lukuisin yritysostoin, ja nyt on aika rakentaa yhteistä tarjoamaa ja kulttuuria, tavoitteena kannattava orgaaninen kasvu”, sanoo Kuula.

”Enfo mahdollistaa asiakkaittensa ja osaajiensa menestyksen ja kasvun, panostaen yhteistyöhön ja asiantuntemukseen Pohjoismaiden markkinoilla. Enfo on luotettava digitaalinen kumppani tässä hetkessä ja haastaa asiakkaitaan ja osaajiaan suuntaamaan katseensa tulevaisuuteen. Seppo Kuulalla on taustansa ja persoonansa myötä erinomaiset edellytykset luotsata Enfoa kasvun uralla. Arto Herranen on vienyt yhtiötä ansiokkaasti eteenpäin, kiitän Artoa lämpimästi koko hallituksen puolesta hänen panoksestaan yhtiön hyväksi”, sanoo Enfon hallituksen puheenjohtaja Anssi Lehikoinen.

Enfon nykyinen toimitusjohtaja Arto Herranen ilmoitti toukokuussa 2017 Enfon hallitukselle jättävänsä yhtiön toimitusjohtajan tehtävät viimeistään keväällä 2018. Tuolloin Herranen ja hallitus sopivat, että hän jatkaa toimitusjohtajana siihen asti, kunnes hallitus on valinnut yhtiölle uuden toimitusjohtajan, ja siirtyy sen jälkeen Enfon hallituksen jäseneksi.

”Olen toiminut Enfon toimitusjohtajana kolmentoista vuoden ajan. Sinä aikana yhtiö on käynyt läpi täydellisen muodonmuutoksen alueellisesta puhelinyhtiöstä pohjoismaiseksi IT-yhtiöksi. Katson, että omalta osaltani tämä muutosprosessi on loppuunsaatettu. Tulevaisuutta ajatellen yhtiön johtoon tarvitaan tuoretta johtamisotetta. Toivotan Seppo Kuulalle menestystä tässä tehtävässä”, Arto Herranen toteaa. Herranen tulee tukemaan Kuulaa johtajuuden vaihdoksessa vuoden ensimmäisen neljänneksen ajan.

Enfon osakekannasta 85 % omistavan Osuuskunta KPY:n hallitus esittää Enfon hallitukselle, että se kutsuu koolle ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa Arto Herranen valitaan yhtiön hallituksen jäseneksi.

Lisätietoja:

Seppo Kuula, Enfo Oyj:n tuleva toimitusjohtaja, puh. +358 40 370 0032

Anssi Lehikoinen, Enfo Oyj:n hallituksen puheenjohtaja, puh. +358 50 328 2648

Kuula ja Lehikoinen ovat tavoitettavissa tiistaina 24.10. klo 14-15, haastattelupyynnöt tämän aikataulun ulkopuolella Enfon viestintäjohtaja Pelagia Wolffin kautta, puh. +358 50 366 0878

Jaa