Skip to main content
Lehdistötiedote

Hans Sollerman uusi johtoryhmän jäsen

Hans Sollerman on nimitetty Executive Vice President, Business Transformation, 22.1.2018 lähtien.

Sollerman tulee johtamaan Business Transformation -liiketoiminta-aluetta ja hänestä tulee johtoryhmän jäsen. Sollerman seuraa tehtävässä Mats Eliassonia, joka tukee siirtymää 12.2.2018 saakka.

”Haluan kiittää Matsia hänen panoksestaan sekä hänen työstään Enfon asiakkuuksien kehittämisessä ja Enfon organisaation hyväksi. Samalla toivotan Hansille onnea uudessa roolissaan. Hansilla on vahvaa näyttöä yrittäjyydestä ja johtajuudesta. Hänellä on kyvykkyyttä inspiroida ja tuoda ihmisiä yhteen ja näen, että Hans on oikea henkilö viedä Business Transformation -liiketoimintaamme eteenpäin”, sanoo Enfon toimitusjohtaja Seppo Kuula.

Liiketoiminta-alue Business Transformation luo arvoa yhdessä asiakkaiden kanssa kehittämällä heidän liiketoimintaansa datalähtöisesti ja integroimalla palvelut osaksi asiakkaan tieto-omaisuutta.

Hans Sollerman on aiemmin ollut liiketoiminnan kehitystehtävissä. Ennen Enfoa, hän oli toimitusjohtajana e-man AB:ssa, jonka Enfo osti 2016 lopussa. Sollerman on perustanut viisi yritystä.

”Odotan tätä mahdollisuutta innolla. Meillä on huippuosaajat Business Transformationissa. Pilviratkaisut tarjoavat huikean mahdollisuuden asiakkaillemme ja meille edetä yhdessä datavetoisella matkallamme kohti älykkäämpää maailmaa”, sanoo Hans Sollerman.

 

Lisätietoja:

Seppo Kuula, CEO, Enfo Oyj, +358 40 370 0032

Hans Sollerman, EVP Business Transformation 22.1.2018 lähtien, Enfo Oyj, +46 73 060 25 00

Jaa