Skip to main content
Lehdistötiedote

Lina Tjerneld uusi johtoryhmän jäsen

Lina Tjerneld on nimitetty Executive Vice President, Marketing and Communications. Tjerneld johtaa Enfon markkinointi- ja viestintätoimintoa ja hänestä tulee johtoryhmän jäsen.

”Markkinointi ja viestintä on keskeisessä roolissa Enfon tulevan menestyksen kannalta ja näen, että ulkoinen ja etenkin sisäinen viestintä on johtamisen tärkeä väline. Lina on intohimoisesti edistänyt markkinointi- ja myyntiprosessien yhtenäistämistä ja hän on tehnyt erinomaista työtä markkinointiautomaatioissa. Hänellä on syvää B2B-markkinoinnin ja -myynnin osaamista ja olen vakuuttunut, että hän tuo arvokasta osaamista ja omistautumista johtoryhmään. Olen myös iloinen siitä, että saamme enemmän monimuotoisuutta johtoon”, sanoo Seppo Kuula.

 Markkinointi- ja viestintäyksikkö vastaa liidigenereoinnista, yritysbrändistä ja -tarinasta. Lina Tjerneld on ollut johtavissa rooleissa myynnissä ja markkinoinnissa Enfolla ja ennen sitä Enfo Pointerilla vuodesta 2012.

 ”Markkinointi ja viestintä tänään on suhteiden rakentamista, relevanttien arvosisältöjen tarjoamista ja johdonmukaisen tarinan rakentamista”, sanoo Lina Tjerneld.

 

Lisätietoja:

Seppo Kuula, CEO, Enfo Oyj, +358 40 370 0032

Lina Tjerneld, EVP, Marketing and Communications, Enfo Oyj, +46 73 625 3040

Jaa