Skip to main content
Lehdistötiedote

Mari Orttenvuori Enfon uusi CFO

Mari Orttenvuori on nimitetty Enfon CFO:ksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään 23.9. Orttenvuori tulee M-Brain Oy:lta, jossa hän on CFO:n roolissa johtanut kansainvälisiä talous- ja rahoitustoimintoja.

”Olen iloinen, että Mari liittyy joukkoomme. Marilla on vankka kokemus tiedolla johtamisen ja sujuvien prosessien kehittämisestä. Haluamme edistää toimintojemme läpinäkyvää ennakoitavuutta ja tässä taloushallinnon prosessien ja työkalujen edistäminen on ensisijaisessa asemassa”, sanoo Seppo Kuula, Enfon toimitusjohtaja.

 ”Olen iloinen päästessäni mukaan yhtiöön, joka on mukana luomassa ratkaisuja alati lisääntyvien datavirtojen hallitsemiseksi. Enfon rooli tulevaisuuden ratkaisujen kehittäjänä on innostava ja on hienoa päästä tekemään työtä yhdessä enfolaisten kanssa älykkäämmän maailman puolesta”, sanoo Orttenvuori.

Christian Homén, joka on toiminut Enfon CFO:na vuodesta 2015, on päättänyt jättää yhtiön. Hän jatkaa johtoryhmän jäsenenä kolmannen kvartaalin loppuun saakka.

“Haluan lämpimästi kiittää Christiania kovasta ja päättäväisestä työstä murroksessa. Christian on johtanut taloustoimintojamme jaksona, jolloin Enfo teki monta yrityskauppaa ja viimeisen kahden vuoden aikana on toteuttanut transformaatiota. Yhdessä tiiminsä kanssa hän on palauttanut ulkoistetut pirstaleiset taloustoiminnot ja kehittänyt työkaluja. Taloustoiminnot ovat nyt vakaat ja meillä on kyvykkyys edistää entisestään läpinäkyvää seurantaa sekä tehokkaita lean-prosesseja.  Tässä tilanteessa olemme sopineet, että kapula siirtyy eteenpäin. Toivotan Christianille onnea urallaan ja tiedän, että hän menestyy”, sanoo Kuula.

Jaa