Skip to main content
Lehdistötiedote

Enfo myy Zervicepointin FoF family officelle

Enfo on 31.3.2020 myynyt ruotsalaisen Zervicepoint-liiketoiminnan FoF family officelle.

”Zervicepoint automatisoi liiketoimintaprosesseja itsepalveluportaalin keinoin ja tarjoaa omaa itsepalveluportaalia. Enfo on palvelu- ja ratkaisuyritys. Zervicepoint taas tarjoaa ohjelmistotuotteen, joka vaatii ympäristön, jossa keskitytään tuotemarkkinointiin ja -myyntiin. Liiketoiminnan myyminen on siis luonteva askel strategiamme toteuttamisessa ja mahdollistaa Zervicepointille uusia kasvumahdollisuuksia. Olen iloinen, että osaajamme saavat uuden hyvän omistajan FoF Groupista”, sanoo Enfon toimitusjohtaja Seppo Kuula.   

FoF on family office ja tarjoaa palveluita yksilöille, perheille ja yrityksille liiketoiminta-alueilla Sports, Wealth ja Health.

”Tämä lähti ideasta automatisoida konsulttien liiketoimintaprosesseja sekä yhteisestä Fin-Tech -hankkeesta syksyllä 2019. Zervicepointin ostaminen on nyt luonteva seuraava askel rakentaa, kehittää ja tarjota modernia liiketoimintatukea eri alueilla. FOF:n rooli on tukea Zervicepontia nykyisen liiketoiminnan kehittämisessä, uusien mahdollisuuksien löytämisessä automatisoinnissa, markkinoinnissa ja myynnissä, sekä asiantuntemuksen lisäämisessä konsulttialalla vastauksena räätälöityjen IT-työkalujen laajaan tarpeeseen”, sanoo Johan Berggren, toimitusjohtaja, FoF Group.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisesta. Zervicepoint työllistää yhdeksän henkilöä.

Jaa