Skip to main content
Lehdistötiedote

Seppo Kuula uusiin haasteisiin

Seppo Kuula, joka on toiminut Enfo Oyj:n toimitusjohtajana vuoden 2018 alusta, on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin Enfon ulkopuolella.

”Seppo on yhdessä johtoryhmänsä kanssa luotsannut Enfoa isossa muutoksessa, jossa yhtiön strategia on uusittu, liiketoimintaa kehitetty ja yhteistä kulttuuria vahvistettu kolmen vuoden ajan. Enfo on tänään vahva pohjoismainen toimija monialustaympäristön datan ja sovellusten hallinnassa sekä modernin työskentelyn tukemisessa. Haluan kiittää Seppoa, joka on kunnianhimolla ja energialla menestyksekkäästi johtanut Enfoa murrosvaiheessa”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Kaisa Olkkonen.

Hallitus on käynnistänyt prosessin uuden toimitusjohtajan rekrytoimiseksi.

 ”Minulle on ollut kunnia olla tällä matkalla enfolaisten kanssa. Olen ylpeä siitä, mitä olemme yhdessä saavuttaneet ja uskon vakaasti yhtiön menestymiseen tulevaisuudessa”, sanoo Kuula.

”Olemme sopineet, että Seppo jatkaa tarvittaessa roolissaan maaliskuun 2021 puoliväliin saakka. Mahdollisena ylimenokautena Antti Hemmilä, General Counsel, tulee toimimaan vt toimitusjohtajana, ja minä hallituksen puheenjohtajana tulen johtamaan johtoryhmän työtä strategian määrätietoisessa toteuttamisessa”, sanoo Olkkonen.

Jaa