Skip to main content
Lehdistötiedote

Thomas Andersson vastaamaan uudesta Digital Trust -liiketoiminta-alueesta

Muutoksia Enfon johtoryhmässä, liiketoiminta-alueet järjestetään uudelleen 

Enfo keskittyy yhä vahvemmin digitaaliseen vastuullisuuteen. Thomas Andersson on nimitetty uuden liiketoiminta-alue Digital Trust:in vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

”Yritysten ja yhteiskuntien toiminta perustuu digitaalisiin prosesseihin ja dataan. Asiakkaiden, työntekijöiden ja kansalaisten tulee voida luottaa siihen, että heidän tietojaan käsitellään asianmukaisesti ja turvallisesti. Uusi liiketoiminta-alueemme tukee asiakkaitamme turvallisen digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä ja ylläpitämisessä sekä keskittyy etenkin asiakkaiden liiketoimintamuutokseen ja kasvun edistämiseen”, sanoo Enfon toimitusjohtaja Mikko Valorinta. 

Thomas Andersson on johtanut turvallisuus- ja identiteettipalveluja Enfolla vuodesta 2013.

“Liiketoiminta-arvo ja turvallisuus asetetaan usein vastakkain. Uskomme, että turvallisuus on lisäarvo, ei rajoite. Haluamme mahdollistaa sekä asiakkaidemme digitaalisen muutoksen että luottamuksen. Luottamus on digitaalisen talouden valuutta ja siihen liittyy etiikka, toimintatavat ja teknologia”, sanoo Thomas Andersson.  

Enfo uudelleenjärjestää liiketoiminta-alueensa 1.6.2021 alkaen. Uudet liiketoiminta-alueet ovat: Care & Data Platforms jota johtaa Nina Annila Suomessa, Data & Analytics jota johtaa Sami Kähkönen Suomessa, Applications & Data jota johtaa Björn Arkenfall Ruotsissa, ja Digital Trust jota johtaa Thomas Andersson Ruotsissa. 

Erik Brügge, jonka vastuulla on ollut Care and Data Platforms Sweden -liiketoiminta-alue, on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin Enfon ulkopuolella.

“Haluan kiittää Erikiä ja toivotan onnea uusiin haasteisiin”, sanoo Valorinta. 

Jaa