Skip to main content
Lehdistötiedote

Accountor valitsi Enfon kumppanikseen IT-infrastruktuurin ja loppukäyttäjäpalveluiden toteutukseen

Enfo ja Accountor ovat tehneet sopimuksen IT-infrastruktuurin ja loppukäyttäjäpalveluiden toteuttamisesta. Sopimus allekirjoitettiin 23.11.2022.

Sopimus kattaa laajasti Accountorin ICT-palveluita. Siihen kuuluvat palvelinkapasiteetti-, ylläpito- ja tukipalvelut, mukaan lukien julkisten pilvipalveluiden hallinta, lähiverkon hallintapalvelut sekä loppukäyttäjäpalvelut ja laitteiden hallinta- ja elinkaaripalvelut. Sopimus kattaa kaikki maat, joissa Accountor toimii.

”Olemme iloisia ja ylpeitä Accountorin Enfoa kohtaan osoittamasta luottamuksesta ja mahdollisuudesta päästä tuottamaan monipuolisia ICT-palveluita Accountorille. Lähdemme yhdessä rakentamaan koko Accountorin kattavaa uutta ICT-ympäristöä ja kehittämään palveluita tukemaan Accountorin liiketoimintaa. Haluamme olla aktiivinen kumppani, joka tarjoaa Accountorin tarpeisiin sopivan ja kehittyvän ICT-palvelukokonaisuuden”, toteaa Enfon Juha Kukka, SVP, Sales Finland.

”Olemme saaneet viime vuosien aikana paljon arvokasta palautetta ja kehitysideoita IT-loppukäyttäjäpalveluistamme. Koska oli aika uusia vanha sopimuksemme näistä palveluista, päätimme suorittaa perusteellisen tarjousprosessin useiden palveluntarjoajien kanssa. Sen perusteella valitsimme Enfon, joka tarjoaa meille sekä riittävän palveluvalikoiman, ISO-sertifioidut prosessit että kustannustehokkaan ratkaisun. Olen iloinen Enfon strategisesta soveltuvuudesta tarkoituksiimme ja olen innoissani aloittaessamme yhteistyön”, sanoo Accountorin CIO Matti Malinen.

Lisätietoja:
Juha Kukka, SVP, Sales Finland, +358405719072, juha.kukka(at)enfogroup.com
Matti Malinen, CIO, Accountor, +358405449556, matti.malinen(at)accountor.fi
 

Jaa