Skip to main content
Lehdistötiedote

Enfo ja Fintraffic solmivat laajan IT-palvelusopimuksen

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic ja Enfo allekirjoittivat joulukuussa uuden yhteistyösopimuksen. Enfo on toimittanut IT-palveluita Fintrafficin lennonvarmistukselle vuodesta 2018 alkaen. Vuoden 2022 aikana yhteistyö laajenee uuden sopimuksen myötä koko konserniin.

Uusi yhteistyösopimus kattaa Fintrafficin loppukäyttäjäpalvelut, modernin työympäristön tuen ja Microsoft 365 -pilvipalveluiden hallinnan sekä päätelaitteiden hankinnat ja elinkaaripalvelut.

”Yhteistyö Fintrafficin lennonvarmistuksen ja Enfon välillä on jo ennestään toiminut hyvin. Olemme iloisia, että saamme laajentaa palveluamme. Haluamme olla Fintrafficille luotettava kumppani ja toteuttaa palvelut yhteistyössä tukien parhaalla mahdollisella tavalla Fintrafficin yhteiskunnalle tärkeää toimintaa”, sanoo Enfon Nina Annila, EVP, Care & Data Platforms Finland.

”Kattava yhteistyösopimus tukee matkaamme yhtenäisen konsernin rakentamisessa. Kyvykäs ICT-arkkitehtuuri sekä tehokkaat ja toimintavarmat prosessit ovat meille keskeisiä kokonaisuuksia päivittäisessä tekemisessä. Nyt solmittu yhteistyö vahvistaa Fintrafficin tuottavuutta, ketteryyttä, työntekijäkokemusta, asiakaspalvelun laatua ja tietoturvan tasoa”, Fintrafficin Ekosysteemi- ja teknologiajohtaja Janne Lautanala summaa.

Fintrafficin ja Enfon yhteistyösopimus perustuu julkiseen kilpailutukseen. Sopimus on aluksi määräaikainen kahden vuoden ajalle. Hankinnan vertailuarvo on noin 8,2 miljoonaa euroa 48 kuukauden ajanjaksolla.

Lisätietoja:

Nina Annila, EVP, Care & Data Platforms Finland, +358405921063, nina.annila(at)enfogroup.com

Janne Lautanala, Ekosysteemi- ja teknologiajohtaja, janne.lautanala(at)fintraffic.fi
 

Jaa