Skip to main content
Lehdistötiedote

Enfo vahvistaa ylintä johtoaan

Enfo on vahvistanut ylintä johtoaan nimittämällä Petra Teräsahon talousjohtajaksi, Johan Liljeströmin Applications & Data -liiketoiminta-alueen johtajaksi Ruotsiin ja Hanna Lyen markkinointi- ja viestintäjohtajaksi. Teräsaho ja Liljeström on kutsuttu myös Enfon johtoryhmän jäseniksi.

Petra Teräsaho siirtyy Enfoon Stora Enson SVP, Group Controllerin tehtävästä. Teräsaholla on laaja kokemus sekä sisäisestä että ulkoisesta laskentatoimesta ja talousalan digitalisoinnin vauhdittamisesta robotiikan ja tekoälyn avulla. Aiemmin hän on toiminut Outotec Groupin Vice President, Group Controllerina sekä useissa talousalan johtotehtävissä Nokialla, jossa hän oli viiden vuoden ajan myös Nokia Mobile Phones -liiketoiminnan talousjohtaja Intiassa. Teräsaho on Paulig Groupin hallituksen jäsen ja tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja.

Johan Liljeström siirtyy Enfoon Capgeminin Insights & Data -liiketoiminnan johtajan tehtävästä. Hänellä on monipuolinen tausta IT-alalta sekä Ruotsissa että kansainvälisillä markkinoilla painopistealueinaan myynti, markkinointi ja johtaminen, ja sijoituspaikkoinaan esimerkiksi Lontoo ja Kiova. Lisäksi Liljeström on toiminut johtotehtävissä muun muassa Advectasissa, Itera Consultingissa ja MCI Worldcomissa.

Hanna Lyellä on laaja kokemus markkinoinnin ja viestinnän johtotehtävistä. Lye siirtyy Enfoon Ericssonin viestintäjohtajan tehtävästä, jossa hänellä on kokonaisvastuu sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä Digital Services -liiketoiminta-alueella. Lyen aiempaan kokemukseen kuuluvat muun muassa Telenorin ja IBM:n markkinoinnin ja viestinnän johtotehtävät painottuen brändin kehittämiseen, digitaaliseen sitouttamiseen ja liidistrategioihin.

”Olemme Enfossa jännittävässä kehitys- ja kasvuvaiheessa, ja on ilo toivottaa Petra, Johan ja Hanna tervetulleiksi Enfoon. Heillä kaikilla on monipuolinen kokemus aloiltaan, ja odotan kovasti, että pääsemme yhdessä tekemään Enfosta loistavaa työpaikkaa ja luotetuinta kumppania asiakkaillemme sekä rakentamaan älykkäämpää ja vastuullisempaa huomista”, Enfon toimitusjohtaja Mikko Valorinta sanoo.

Petra Teräsaho, Johan Liljeström ja Hanna Lye aloittavat tehtävissään maalis-huhtikuussa 2022.

Kuvassa vasemmalta: Petra Teräsaho, Johan Liljeström ja Hanna Lye.

 

Lisätietoja:

Mikko Valorinta, toimitusjohtaja, +358 400 997 257, mikko.valorinta@enfogroup.com

 

 

Jaa