Skip to main content
Lehdistötiedote

Metsähallitus valitsi Enfon ICT-kumppanikseen

Enfo ja Metsähallitus ovat solmineet sopimuksen ICT-palveluista, jotka kattavat laajasti Metsähallituksen perustietotekniikkapalveluita. Sopimus allekirjoitettiin 10.6.2022.

Sopimukseen kuuluvat mm. käyttäjätukipalvelut, päätelaitteiden elinkaaripalvelut, palvelinten käyttö- ja kapasiteettipalvelut, M365-palveluiden hallinta sekä edellä mainittuja tukevat asiantuntijapalvelut. Enfo ottaa myös roolin palveluintegraattorina, joka vastaa toimittajaverkon ohjaamisesta ICT-ekosysteemissä.

"Olemme iloisia, että pääsemme tuottamaan laajaa ICT-palvelukokonaisuutta Metsähallitukselle. Haluamme osoittaa olevamme luottamuksen arvoinen kumppani, joka ottaa huomioon Metsähallituksen erikoistarpeet ICT-palveluissa," toteaa Enfon Nina Annila, EVP, Care & Data Platforms Finland.

"Tavoitteenamme on rakentaa hedelmällinen kumppanuus Enfon kanssa. Metsähallitus on maanlaajuinen toimija ulottuen eteläiseltä rannikolta pohjoisimpaan Lappiin. Palveluiden toimivuus vaikuttaa jokaisen Metsähallituksen työntekijän työn sujuvuuteen niin toimistossa, maastossa kuin vesillä," summaa Metsähallituksen tietohallintojohtaja Anna-Leena Ruuth.

Metsähallituksen ja Enfon yhteistyösopimus perustuu julkiseen kilpailutukseen. Hankinnan vertailuarvo oli noin 6,7 miljoonaa euroa 48 kuukauden ajanjaksolla.

Jaa