Skip to main content
Lehdistötiedote

Vantaan Energia valitsi Enfon ICT-kumppanikseen – tavoitteena tietoturvallinen ja vakaa IT-ympäristö

Enfo ja Vantaan Energia Oy ovat solmineet sopimuksen ICT-palveluista. Sopimus allekirjoitettiin 16.9.2022.

Sopimus pitää sisällään laajan valikoiman ICT-palveluita. Se kattaa muun muassa palvelinten käyttö- ja kapasiteettipalvelut, tietoliikennepalvelut sekä edellä mainittuja tukevat asiantuntijapalvelut.

"Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Yhtiön palvelut ovat yhteiskunnan huoltovarmuuden kannalta kriittisiä, ja tietojärjestelmien häiriöttömällä ja turvallisella toiminnalla on siksi erityisen suuri merkitys. On hienoa, että Vantaan Energia luottaa Enfoon ICT-palveluidensa tuottajana. Haluamme osoittaa olevamme tämän luottamuksen arvoinen kumppani, joka vastaa laadukkaasti Vantaan Energian liiketoiminnan tarpeisiin”, toteaa Enfon Juha Kukka, SVP, Sales Finland.

"Vantaan Energia on kehittyvä kiertotalousenergiayhtiö ja tietoteknisten alustaratkaisujemme tulee tukea tätä kehitystä. Luotettavat, skaalautuvat ja turvalliset alustaratkaisut tietotekniikassa ovat liiketoimintamme perusedellytys kohti vuoden 2030 hiilinegatiivisuustavoitettamme. Tavoittelemme Enfon kanssa kumppanuutta, joka vapauttaa omaa tietoteknistä tekemistämme energia-alan ratkaisujen kehittämiseen ja innovointiin toimintojemme, asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Odotamme Enfolta vahvaa osaamista ja edelläkävijyyttä alustaratkaisuissa sekä tietoteknistä asiantuntijuutta kehityshankkeissamme”, sanoo Vantaan Energian tietohallintopäällikkö Pasi Tuomi.

Vantaan Energia Oy:n ja Enfon yhteistyösopimus perustuu julkiseen kilpailutukseen. Hankinnan vertailuarvo oli noin 7,6 miljoonaa euroa 48 kuukauden ajanjaksolla.

 

Lisätietoja:
Juha Kukka, SVP, Sales Finland, Enfo Oyj, +348 40 571 9072, juha.kukka@enfogroup.com 

Pasi Tuomi, tietohallintopäällikkö, Vantaan Energia Oy, +358 40 501 8683, pasi.tuomi@vantaanenergia.fi
 

Enfo

Datavetoista liiketoimintaa 

Tulokset, jotka haluat saavuttaa. Ihmiset, joiden kanssa haluat työskennellä.

Enfo on pohjoismainen IT-palveluyritys, jossa yli 800 digiasiantuntijaa työskentelee digitaalisen luottamuksen, datan ja analytiikan, sovellusten, integraatioiden, pilvipalveluiden ja jatkuvien palveluiden parissa. Panostamme yhteistyöhön ja toimimme kestävällä tavalla kaikessa, mitä teemme. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa vastuullisemman ja älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntiakin. www.enfo.fi 
 

Vantaan Energia Oy
Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Tuotamme lämpöä, sähköä ja energiatehokkuuspalveluita. Mahdollistamme asiakkaillemme sujuvan arjen ilmastoystävällisillä, jatkuvasti kehittyvillä palveluilla.
Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Haluamme olla osa ratkaisua. Olemme kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen. Luovumme fossiilisista polttoaineista vuonna 2026 ja etenemme kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. www.vantaanenergia.fi
 

Jaa