Skip to main content

Image

Image

Hand holding Iphone Device
Palvelumme

Alustat

Alustat

Service area icon

platforms icon

First section text

Vie datasi oikeille alustoille

Asiakkaidemme data sijaitsee niin nyt kuin tulevaisuudessa monilla eri alustoilla. Niiden kaikkien turvallinen hallinta saattaa vaikuttaa hankalalta. Me autamme asiakkaitamme valitsemaan ja rakentamaan oikeat alustat riippumatta siitä, missä heidän datansa tällä hetkellä sijaitsee tai mihin se halutaan viedä. 

Tarjoamme liiketoimintamuutoksen kestäviä alustapalveluita ja turvalliset tilat asiakkaidemme kapasiteettitarpeisiin. Tarvitsit sitten on-premise-kapasiteettia ja ylläpitoa, virtuaalista kapasiteettia tai yksityistä tai julkista pilveä, me autamme sinua löytämään sopivimman ratkaisun. Useiden eri kapasiteettiratkaisujen yhdistelmä on usein paras vastaus liiketoiminnan ja jatkuvuuden tarpeisiin.

Bisnes ennen teknologiaa

Alustojen hallinnointi on keskeinen osa IT-ulkoistuspalveluiden tarjoomaamme. Alustat muodostavat perustan, jolle rakennamme jatkuvat palvelumme ja joilla turvaamme asiakkaiden liiketoiminnan yhdessä sovitulla riskitasolla. Jatkuvan tuen ja kattavien hallinnointipalveluiden ansiosta erotumme muista ja olemme asiakkaidemme luotettu alustakumppani, joka huolehtii aidosti koko alustaympäristöstä. 

Enfo muuttaa alustat arvokkaiksi resursseiksi katsomalla niitä asiakkaan näkökulmasta ja auttamalla oikeiden alustojen valinnassa. Emme lähesty alustoja teknologia, vaan asiakas ja liiketoiminta edellä. Siten löydämme oikeat alustat liiketoimintasovellustesi elinkaarten optimointiin sekä riskien minimointiin ja hallintaan.

Valmis reunalaskentaan

Reunalaskennan (edge computing) koko potentiaalin hyödyntäminen, jossa jokainen päätelaite muuttuu alustaksi, on aivan kulman takana. Datavirtojen eksponentiaalisen kasvun hallinta yksinkertaisesti edellyttää enemmän kapasiteettia. Koska reunalaskennan rooli tulee kasvamaan, me etsimme parhaat ratkaisut erilaisten päätelaitteiden hallinnointiin ja turvallisuuteen. Enfo on reunalaskennan hyödyntämisen eturintamassa esimerkiksi esineiden internetin (IoT) ratkaisuissa.

Content sections

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072