Skip to main content
Hallitus

Kaisa Olkkonen Enfo Oyj:n hallituksen puheenjohtajaksi

Sisältökappaleet

Kaisa Olkkonen

Text

Kaisa Olkkonen on valittu Enfon hallituksen puheenjohtajaksi. Anssi Lehikoinen, joka on toiminut hallituksen puheenjohtajana, jatkaa hallituksen varsinaisena jäsenenä. Mikko Laine jatkaa hallituksen kolmantena jäsenenä.

Enfon omistaja, osuuskunta KPY, uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Anssi Lehikoinen on nimitetty KPY:n toimitusjohtajaksi, jossa hän seuraa Lauri Kermania tehtävässä. Kerman on toiminut Enfon hallituksen tarkkailijajäsenenä ja eroaa tehtävästä.

 

Lisätietoja:

Kaisa Olkkonen, 040 579 5216

 

Enfo

Datavetoisen liiketoimintamuutoksen puolesta

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet. Yhdistämällä olennaisen datan varmistamme yritysten älykkäämmän liiketoiminnan. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa, aidosti ja välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

enfo.fi

Jaa