Skip to main content

Kuva

Enfo
Uutiset

Muutoksia Enfon Oyj:n johtoryhmässä

Sisältökappaleet

Text

Enfon myyntijohtaja ja johtoryhmän jäsen Andreas Wickell on päättänyt jättää yhtiön. Myös markkinoinnista ja viestinnästä vastaava johtaja ja johtoryhmän jäsen Lina Tjerneld jättää Enfon.

Enfon myyntijohtaja ja johtoryhmän jäsen Andreas Wickell on päättänyt jättää yhtiön. 

”Andreas on tehnyt hyvää työtä asiakaslähtöisen myynnin kehittämisessä Enfolla. Haluan kiittää Andreasta ja toivon hänelle menestystä yrittäjyydessä”, sanoo Enfon toimitusjohtaja Seppo Kuula.

Erik Brügge ottaa vastuun Enfon myynnistä ja jatkaa Enfon johtoryhmän jäsenenä.

Myös markkinoinnista ja viestinnästä vastaava johtaja ja johtoryhmän jäsen Lina Tjerneld jättää Enfon.

”Lina on menestyksekkäästi vienyt yhden markkinoinnin kehittämisvaiheen maaliin ja on luonut perustan digitaaliseen liidigenerointiin sekä markkinoinnin ja myynnin yhteistyölle. Toivotan hänelle onnea yrittäjyydessä samojen teemojen ympärillä”, sanoo Kuula.

Pelagia Wolff tulee johtamaan markkinointia ja viestintää. Hän raportoi toimitusjohtajalle, muttei ole johtoryhmän jäsen.

”Jatkamme myynnin ja markkinoinnin kehittämistä ja meillä on hyvät lähtökohdat siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Tulemme etenkin vahvistamaan yhteistyötä liiketoimintojen ja myynnin välillä. Markkinoinnin ja viestinnän puolella tulemme edistämään yhtenäistä vahvaa yritysbrändiä”, sanoo Kuula.

Jaa