Tietoa meistä

Tiesitkö, että melkein kaikki maailman data on uutta? Datan määrän lisääntyessä räjähdysmäisesti liike-elämän keskiössä on kokonaisvaltainen datanhallinta – ja tähän Enfo tarjoaa tulevaisuuden ratkaisuja.

Hallitsemme niin hybridialustat, liiketoimintaratkaisut ja uudet digipalvelut sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Tuomme yhteen dataa eri alustoilta, sillä me uskomme pitkän tähtäimen liiketoiminta-arvon syntyvän juuri tässä integraatiokerroksessa. Koska digitaaliset palveluthan ovat onnistuneita vain silloin, kun niiden taustalla on älykkäästi yhdistettyä relevanttia dataa.
Integroimme dataa niin konesaleissa kuin yksityisissä ja julkisissa pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa.

Tämä on meidän intohimomme ja silmäterämme – aihe, josta voisimme puhua tuntikausia. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

LIIKETOIMINTA-ALUE

DATA PLATFORMS

Yhteystiedot:

Nina Annila

Sähköposti:

nina.annila@enfogroup.com

LIIKETOIMINTA-ALUE

INFORMATION MANAGEMENT

Yhteystiedot:

Sami Kähkönen

Sähköposti:

sami.kahkonen@enfogroup.com

LIIKETOIMINTA-ALUE

APPLICATIONS

Yhteystiedot:

Björn Arkenfall

Sähköposti:

bjorn.arkenfall@enfogroup.com

LIIKETOIMINTA-ALUE

CARE

Yhteystiedot:

Lars Aabol

Sähköposti:

lars.aabol@enfogroup.com

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut