Skip to main content
Johto

Johtoryhmä, IT-palvelut

Text

Enfo Oy:n toimitusjohtajana toimii Anssi Lehikoinen 1.4.2024 alkaen. Liiketoimintaa johtaa Nina Annila, EVP, joka raportoi suoraan Enfon hallitukselle. 

View

Higher management people list

Nina Annila

EVP, IT Services

Bio

Liiketoimintojohto, HR

Nina Annilalla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta, josta merkittävä osa Enfolta. Hän on työskennellyt IT ulkoistuspalvelujen, järjestelmätoimitusten sekä myynnin ja asiakashallinnan parissa. Taustaltaan hän on matemaatikko, sivuaineenaan tietojenkäsittelytiede. Enfon johtoryhmän jäsen vuosina 2011–2013 sekä 24.8.2018 alkaen. Omistaa 205 kpl Enfo Oy:n osaketta.

Juha Kukka

SVP

Bio

Myynti, tarjooma ja tuotanto

Juha Kukka on tietotekniikan insinööri (AMK), jonka monipuolinen kokemus rakentuu teknologiaratkaisujen konsultoinnista ja suunnittelusta sekä vaativien asiakasratkaisujen myynnistä. Enfolla vuodesta 2006 ja johtoryhmän jäsen 1.6.2023 lähtien. Omistaa 278 kpl Enfo Oy:n osakkeita.

Sanna Mari Alppivuori

SVP

Bio

Viestintä ja markkinointi, asiakaskokemus, vastuullisuus

Sanna Mari Alppivuori on kauppatieteiden maisteri tietojohtamisen koulutusohjelmasta sekä talouden ja hallinnon tradenomi. Hänellä on vuosikymmenien kokemus IT-alan myynnin ja asiakaskokemuksen johtamisesta sekä monipuolinen viestinnän ja markkinointiyhteistyön tausta. Enfolla vuodesta 2014 ja johtoryhmän jäsen 1.6.2023 lähtien. Omistaa 90 kpl Enfo Oy:n osakkeita.

Jani Pajari

SVP

Bio

Alustat, tietoturva ja teknologiat

Jani Pajari on tietotekniikan insinööri (YAMK) ja automaatioinsinööri (AMK). Hänellä on laaja käyttö- ja konesalipalveluiden johtamisen tausta ja vahvat yhteydet teknologiakumppaneihin. Enfolla vuosina 2006-2015 ja vuodesta 2018.  Johtoryhmän jäsen 1.6.2023 lähtien. Ei omista Enfo Oy:n osakkeita.

Jouni Nuutinen

SVP

Bio

Pilvipalvelut ja -teknologiat

Jounilla on kokemusta sekä IT-hankkeiden projektijohdosta, ratkaisutuotannosta että alustateknologioiden johtamisesta. Hänellä on ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuotantotaloudesta sekä tietoliikenneinsinöörin (AMK) koulutus. Enfolla vuodesta 2013 ja johtoryhmän jäsen 1.6.2023 lähtien. Omistaa 170 kpl Enfo Oy:n osakkeita.

Tomi Rönkkö

VP

Bio

Loppukäyttäjäpalvelut

Tomi Rönkkö on johtamisen ja markkinoinnin tradenomi. Hänellä on kokemusta vaativien asiakasratkaisujen myynnistä ja asiakashallinnasta IT- ja teknologia-aloilla. Rönkkö liittyi Enfon vahvuuteen alkuvuodesta 2020. Enfon johtoryhmän jäsen 1.7.2023 lähtien. Ei omista Enfo Oy:n osakkeita.

Nina Oivanen

SVP

Bio

Operatiivinen tehokkuus ja kehitys

Nina Oivasella on lähes 30 vuoden kokemus ICT-sektorilta. Hän on työskennellyt IT-ulkoistuspalvelujen, tuotekehityksen, operatiivisen tehokkuuden, operatiivisen ja strategisen liiketoimintasuunnittelun tehtävissä. Ninalla on tietotekniikan ja laskentatoimen koulutukset. Aloittanut Enfolla ja johtoryhmän jäsenenä 1.8.2023. Ei omista Enfo Oy:n osakkeita.

Joni Pursiainen

CFO

Bio

Talous ja rahoitus

Joni Pursiaisella, eMBA, BBA, on pitkä talous- ja liikkeenjohdon kokemus sekä kokemusta eri toimialoilta ja yhtiöiden murrosvaiheista. Pursiainen liittyi Enfon vahvuuteen helmikuussa 2024. Enfon johtoryhmän jäsen 26.2.2024 lähtien. Ei omista Enfo Oy:n osakkeita.