Skip to main content
Johto

Johtoryhmä, IT-palvelut

Text

Enfo Oyj:n toimitusjohtaja on Mikko Valorinta.

View

Higher management people list

Nina Annila

EVP, IT Services

Bio

Liiketoimintojohto, HR

Nina Annilalla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta, josta merkittävä osa Enfolta. Hän on työskennellyt IT ulkoistuspalvelujen, järjestelmätoimitusten sekä myynnin ja asiakashallinnan parissa. Taustaltaan hän on matemaatikko, sivuaineenaan tietojenkäsittelytiede. Enfon johtoryhmän jäsen vuosina 2011–2013 sekä 24.8.2018 alkaen. Omistaa 205 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Sanna Mari Alppivuori

SVP

Bio

Asiakkuudet ja viestintä, vastuullisuus

Sanna Mari Alppivuori on kauppatieteiden maisteri tietojohtamisen koulutusohjelmasta sekä talouden ja hallinnon tradenomi. Hänellä on vuosikymmenien kokemus IT-alan myynnin ja asiakaskokemuksen johtamisesta sekä monipuolinen viestinnän ja markkinointiyhteistyön tausta. Enfolla vuodesta 2014 ja johtoryhmän jäsen 1.6.2023 lähtien. Omistaa 90 kpl Enfo Oyj:n osakkeita.

Juha Kukka

SVP

Bio

Myynti ja tarjooma

Juha Kukka on tietotekniikan insinööri (AMK), jonka monipuolinen kokemus rakentuu teknologiaratkaisujen konsultoinnista ja suunnittelusta sekä vaativien asiakasratkaisujen myynnistä. Enfolla vuodesta 2006 ja johtoryhmän jäsen 1.6.2023 lähtien. Omistaa 278 kpl Enfo Oyj:n osakkeita.

Jani Pajari

SVP

Bio

Alustat, tietoturva ja teknologiat

Jani Pajari on tietotekniikan insinööri (YAMK) ja automaatioinsinööri (AMK). Hänellä on laaja käyttö- ja konesalipalveluiden johtamisen tausta ja vahvat yhteydet teknologiakumppaneihin. Enfolla vuosina 2006-2015 ja vuodesta 2018.  Johtoryhmän jäsen 1.6.2023 lähtien. Ei omista Enfo Oyj:n osakkeita.

Jouni Nuutinen

SVP

Bio

Pilvipalvelut ja -teknologiat

Jounilla on kokemusta sekä IT-hankkeiden projektijohdosta, ratkaisutuotannosta että alustateknologioiden johtamisesta. Hänellä on ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuotantotaloudesta sekä tietoliikenneinsinöörin (AMK) koulutus. Enfolla vuodesta 2013 ja johtoryhmän jäsen 1.6.2023 lähtien. Omistaa 170 kpl Enfo Oyj:n osakkeita.

Tiia Pasanen

Head of Finance

Bio

Talous ja hallinto

Tiia Pasanen on talouden ja hallinnon tradenomi. Hänellä on kokemus monipuolisista talous- ja henkilöstöhallinnon vastuutehtävistä IT-, teknologia- ja taloushallinnon aloilla. Hän on toiminut kasvuyritysten talousjohdossa tai esimiestehtävissä viimeiset 10 vuotta. Pasanen liittyi Enfon vahvuuteen keväällä 2023. Enfon johtoryhmän jäsen 1.6.2023 lähtien. Ei omista Enfo Oyj:n osakkeita.