Skip to main content
Johto

Johtoryhmä

View

Higher management people list

Mikko Valorinta

Toimitusjohtaja

Bio

Mikko Valorinta on diplomi-insinööri (tuotantotalous) ja tekniikan tohtori. Valorinta toimi Capgemini Finland Oy:n toimitusjohtajana 2013-2021. Sitä ennen hän toimi Capgeminissä yksikönjohtajana ja liikkeenjohdon konsulttina vuodesta 2002. Enfo Oyj:n toimitusjohtaja 1.3.2021 lähtien. Omistaa 850 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Thomas Andersson

EVP, Digital Trust Sweden

Bio

Thomas Anderssonilla on yli 20 vuoden kokemus IT-konsultoinnista ja tietoturvasta. Hän on johtanut turvallisuus- ja identiteettipalveluja Enfolla vuodesta 2013. Ennen Enfoon siirtymistä Andersson johti IAM-palveluita Pulsenissa. Enfon johtoryhmän jäsen 1.6.2021 alkaen. Omistaa 130 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Nina Annila

EVP, Care & Data Platforms Finland

Bio

Nina Annilalla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta. Enfolla hän on työskennellyt IT ulkoistuspalvelujen ja järjestelmätoimitusten sekä myynnin ja asiakashallinnan parissa. Annila palasi yhtiöön vuonna 2010 työskenneltyään välillä TietoEnatorilla sekä Otavalla ja hän oli aiemmin Enfon johtoryhmän jäsen vuodesta 2011 vuoteen 2013. Taustaltaan hän on matemaatikko, sivuaineenaan tietojenkäsittelytiede. Enfon johtoryhmän jäsen 24.8.2018 alkaen. Omistaa 205 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Antti Hemmilä

General Counsel

Bio

Antti Hemmilä on koulutukseltaan oikeustieteiden maisteri. Hän on toiminut aiemmin Specialist Partnerina asianajotoimisto Boreniuksella erikoistuen osakeyhtiölakiin, yritysjärjestelyihin sekä pääomamarkkinoihin. Enfon johtoryhmän jäsen 1.7.2017 lähtien. Omistaa 750 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Kirsi Huusko

CFO (interim)

Bio

Kirsi Huusko toimii Enfon väliaikaisena talousjohtajana. Hän on Enfo Oyj:n enemmistöomistaja Osuuskunta KPY:n ("KPY") sijoitusjohtaja ja johtoryhmän jäsen. Huusko toimii väliaikaisena talousjohtajana osa-aikaisesti ja jakaa vastuunsa KPY:n ja Enfon kesken. Huusko on kauppatieteiden maisteri. Hän on toiminut johtotehtävissä Greenstep Oy:ssä ja Danske Bankissa. Hän on hallituksen jäsen Keski-Suomen Osuuspankissa ja MKP Huusko Oy:ssä. Enfon johtoryhmän jäsen 1.11.2022 lähtien. Ei omista Enfo Oyj:n osakkeita.

Sami Kähkönen

EVP, Data & Analytics Finland

Bio

Sami Kähkönen on koulutukseltaan filosofian maisteri (FM). Hän on aiemmin työskennellyt toimitusjohtajana Enfo Rongossa. Lisäksi hän on toiminut muun muassa TietoEnatorissa johto- ja konsultointitehtävissä vastuualueenaan data & analytiikka. Enfon johtoryhmän jäsen 1.7.2017 lähtien. Omistaa suoraan tai välillisesti 6319 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Johan Liljeström

EVP, Applications & Data Sweden

Bio

Johan Liljeströmillä on yli 30 vuoden kokemus IT-alalta sekä Ruotsissa että kansainvälisillä markkinoilla painopistealueinaan myynti, markkinointi ja johtaminen. Hän on toiminut johtotehtävissä muun muassa Capgeminillä, Advectassa ja Itera Consultingissa. Enfon johtoryhmän jäsen 1.3.2022 lähtien. Ei omista Enfo Oyj:n osakkeita.

Henna Ylitalo

EVP, People & Culture

Bio

Henna Ylitalo on kauppatieteiden maisteri sekä valtiotieteiden maisteri. Ylitalo on aiemmin johtanut henkilöstö- ja johtamiskehitystä ja monimuotoisuutta sekä henkilöstö- ja kyvykkyyssuunnittelua Accenturella. Enfon johtoryhmän jäsen 24.5.2021 lähtien. Ei omista Enfo Oyj:n osakkeita.