Skip to main content
Johto

Johtoryhmä

View

Higher management people list

Seppo Kuula

Toimitusjohtaja

Bio

Seppo Kuula on diplomi-insinööri (tuotantotalous), eMBA (markkinointi) ja insinööri (koneautomaatio). Kuula on toiminut ohjelmistoyhtiö Siili Solutions Oyj:n toimitusjohtajana vuodesta 2010, jota ennen hän on johtanut kansainvälisten yhtiöiden liiketoimintoja ja myyntiä niin listatuissa kuin listaamattomissa yrityksissä Euroopassa ja USA:ssa. Enfo Oyj:n toimitusjohtaja vuoden 2018 alusta. Omistaa 6211 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Lars Aabol

EVP, Care

Bio

Lars Aabol on toiminut aiemmin Enfo Zystemsin ja Hogia Infra AB:n toimitusjohtajana sekä myyntipäällikkönä Framfabissa. Enfon johtoryhmän jäsen 1.7.2012 lähtien. Omistaa 1400 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Nina Annila

EVP, Data platforms

Bio

Nina Annilalla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta. Enfolla hän on työskennellyt IT ulkoistuspalvelujen ja järjestelmätoimitusten sekä myynnin ja asiakashallinnan parissa. Annila palasi yhtiöön vuonna 2010 työskenneltyään välillä TietoEnatorilla sekä Otavalla ja oli Enfon johtoryhmän jäsen vuodesta 2011 vuoteen 2013. Taustaltaan hän on matemaatikko, sivuaineenaan tietojenkäsittelytiede. Enfon johtoryhmän jäsen 24.8.2018 alkaen. Omistaa 200 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Björn Arkenfall

EVP, Applications

Bio

Björn Arkenfallilla on maisterin tutkinto tieto- ja sähkötekniikasta. Hän on työskennellyt Enfolla integraation parissa VP:n ja SVP:n rooleissa vuodesta 2016. Tätä ennen hän toimi e-manilla varatoimitusjohtajana sekä COO:na. Enfon johtoryhmän jäsen 1.2.2019 lähtien. Ei omista Enfo Oyj:n osakkeita.

Erik Brügge

EVP, Sales

Bio

Erik Brügge on koulutukseltaan informaatiotieteiden kandidaatti. Hän on työskennellyt pitkään konsultoinnin parissa Zipper AB:ssä. Vuodesta 2008, jolloin Enfo osti Zipper AB:n, Brügge on toiminut johtotehtävissä Enfo Zipperissä. Enfon johtoryhmän jäsen 1.7.2017 lähtien. Omistaa 222 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Antti Hemmilä

General Counsel

Bio

Antti Hemmilä on koulutukseltaan oikeustieteiden maisteri. Hän on toiminut aiemmin Specialist Partnerina asianajotoimisto Boreniuksella erikoistuen osakeyhtiölakiin, yritysjärjestelyihin sekä pääomamarkkinoihin. Enfon johtoryhmän jäsen 1.7.2017 lähtien. Omistaa 693 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Sami Kähkönen

EVP, Information management

Bio

Sami Kähkönen on koulutukseltaan filosofian maisteri (FM). Hän on aiemmin työskennellyt toimitusjohtajana Enfo Rongossa. Lisäksi hän on toiminut muun muassa Tiedossa (ent. TietoEnator) johto- ja konsultointitehtävissä vastuualueenaan data & analytiikka. Enfon johtoryhmän jäsen 1.7.2017 lähtien. Omistaa suoraan tai välillisesti 5617 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Henrik Norell

EVP, People operations

Bio

Henrik Norell on opiskellut henkilöstöhallintaa. Henrik Norell on aiemmin toiminut CBRE Sweden Oy:n HR-johtajana, Micro Oy:n pohjoismaisista toiminnoista vastaavana henkilöstöpäällikkönä, Nasdaq OMX:n HR-johtajana ja Accenturessa HR-asiantuntijana. Enfon johtoryhmän jäsen 9.1.2017 lähtien. Omistaa 320 kpl Enfo Oyj:n osaketta.

Mari Orttenvuori

CFO

Bio

Mari Orttenvuori, B.Sc. Business (Manchester Metropolitan University). Hän on aiemmin toiminut talousjohtajana M-Brainilla ja talouden johtotehtävissä Oriolalla, Elisalla ja Nokialla. Enfon johtoryhmän jäsen 23.9.2019 lähtien.