Skip to main content
Lehdistötiedote

Enfo ja Trust Kapital yhteistyöhön

It-palvelutalo Enfo syventää yhteistyötä Trust Kapital Groupin kanssa, ja ryhtyy tarjoamaan Trust Kapitalin palveluita osana omia talousprosessipalvelujaan.

Trust Kapital tarjoaa taloushallinnon prosesseja automatisoivia laskutuksen ja maksuvalvonnan palveluratkaisuja, joiden tavoitteena on minimoida laskutuksen ja reskontran hoidon manuaaliset työvaiheet sekä tehostaa resurssien käyttöä ja parantaa liiketoiminnan kannattavuutta. Yhteistyön tavoitteena on tuottaa entistä tehokkaampia ja virtaviivaisempia palveluita.

Trust Kapitalin palveluratkaisut edustavat teknologiaa, joka soveltuu erinomaisesti Enfon tarjoamaan talousprosessipalveluiden portfolioon, joka koostuu myyntilaskutukseen, ostoreskontraan, kirjanpitoon ja talousraportointiin liittyvistä palveluista. Enfo toimii taloushallinnon suunnannäyttäjänä ja on ollut etulinjassa käyttöönottamassa digitalisaation, automaation ja robotiikan tarjoamia mahdollisuuksia talousprosessipalveluissa.

”Keskisuurten yritysten taloushallinto on suuressa murroksessa, jonka taustalla vaikuttavat muun muassa digitalisaatioon ja automatisaatioon liittyvät suuret muutokset. Enfon ja Trust Kapitalin yhteistyön tavoitteena on tarjota joustavia ja helposti skaalautuvia talousprosessipalveluita asiakkaillemme kotimaisin voimin”, kertoo Managing Director Tero Saksman Enfo Zender Oy:stä.

Yhteinen palvelukehitys tuottaa entistä virtaviivaisempia palveluja

Yhteistyön myötä Trust Kapital hyödyntää Enfon myynti- ja ostolaskujen tiedonvälityspalveluita ja keskittää kaikkien laskutuspalvelunsa kautta kulkevien laskujen välityksen Enfolle. Kyseessä on merkittävä palveluiden siirto, jonka ansiosta Trust Kapital nousee yhdeksi Enfon suurimmista tiedonvälityspalveluiden asiakkaista.

”Tämä on mielenkiintoinen ja merkittävä yhteistyö, jonka uskomme vahvistavan molempien osapuolten markkina-asemaa. Meille kotimaisuus on tärkeä arvo, ja on erityisen hienoa, että kehitämme saumattomasti yhteen sopivia ratkaisuja nyt kahden vahvan kotimaisen toimijan voimin. Tarjoamme markkinoille kiinnostavan kotimaisen kokonaisratkaisun ja haastamme alan monikansalliset jätit entistä laajemmalla palvelulupauksella”, Trust Kapitalin toimitusjohtaja Petri Tukiainen kommentoi.

”Panostamme Trust Kapitalin kanssa yhteiseen palvelukehitykseen. Haluamme tuottaa entistä tehokkaampia ja virtaviivaisempia palveluja, joiden tavoitteena on parantaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Uskon, että yhteistyön tuloksena molemmilla osapuolilla on mahdollisuus jatkaa markkina-aseman kasvattamista skaalautuvien palveluiden avulla”, kuvailee Saksman.

 

Lisätietoja:

Tero Saksman, Managing Director, Enfo Zender Oy, puh. 044 719 3504, tero.saksman@enfo.fi

Petri Tukiainen, toimitusjohtaja, Trust Kapital Group Oy, puh. 045 1208 208, petri.tukiainen@trustkapital.fi

Jaa