Skip to main content
Lehdistötiedote

Enfo vahvistaa asiakastoimintojaan; Andreas Wickell myynnin johtoon

Enfon tiivistää yhteistyötä myynnin ja liiketoiminta-alueiden välillä sekä pohjoismaisella tasolla. Osana tätä prosessia Andreas Wickell aloittaa konsernin tiimin myyntijohtajana 1. heinäkuuta 2018.

“Myyntitiimillä on keskeinen rooli Enfon koko tarjooman tuomisessa markkinoille. Vahvistamalla pohjoismaisen tason yhteistyötä myynnin ja liiketoiminta-alueiden välillä rakennamme kestävää pohjaa sekä huippuluokan digitaalisten ratkaisujen luomiseksi nykyisille asiakkaillemme että kunnianhimoiselle uusiasiakashankinnalle”, sanoi toimitusjohtaja Seppo Kuula.

Wickell on aikaisemmin toiminut Enfon Ruotsin myyntivastaavana. 

”Olen erittäin iloinen ja innoissani voidessani jatkaa yhteistyötä hienon myyntitiimimme kanssa. Tärkeimmät tehtävämme ovat varmistaa, että yli 900 eritysasiantuntijamme tarjoamat palvelut pääsevät pohjoismaisille markkinoille sekä tukea Enfon kehitystä alueen johtavaksi pilvipalvelujen tarjoajaksi vuoteen 2020 mennessä”, Wickell sanoi.

Wickellin uuden pohjoismaisen tehtävän lisäksi Juha Kukka ja Ola Loryd ottavat vetovastuun tavoitteellisesta uusiasiakashankinnasta Suomessa ja Ruotsissa. Sanna Mari Alppivuori Suomessa ja Jens Yhrefors Ruotsissa ovat entistäkin keskeisemmässä roolissa nykyisten asiakkuuksien kehittämisessä. 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Seppo Kuula, Enfo Oyj, 040 370 0032

Andreas Wickell, EVP, Sales (1.7.2018 lähtien), Enfo Oyj, +46706074052

Jaa