Skip to main content
Lehdistötiedote

Henna Korpela Enfon uudeksi henkilöstö- ja kulttuurijohtajaksi

Muutoksia Enfon johtoryhmässä, Korpela vahvistamaan kehitystä 

Henna Korpela on nimitetty Enfon henkilöstö- ja kulttuurijohtajaksi (EVP, People & Culture) ja johtoryhmän jäseneksi 24.5.2021 alkaen.

“Työntekijäkokemus on keskeinen menestyksellemme. Olen tyytyväinen, että saamme Hennan mukaan joukkoomme johtamaan henkilöstö- ja johtamiskehitystä sekä jatkamaan kulttuurin edistämistä. Meillä on huippuammattilaisia ja huippuosaamista, ja jatkuva kehittyminen on tärkeää. Vastuullisuus on meille tärkeä teema ja Henna tuo mukanaan laajaa osaamista monimuotoisuudesta ja inklusiivisuudesta”, sanoo Enfon toimitusjohtaja Mikko Valorinta.

Korpela on aiemmin johtanut muun muassa henkilöstökokemusta ja johtamiskehitystä sekä monimuotoisuutta Accenturella.

”Olen todella iloinen, että pääsen yhdessä Enfon huipputiimin kanssa kehittämään henkilöstöä, johtajuutta ja kulttuuria seuraavalle tasolle. Enfon inspiroiva arvopohja luo tälle työlle vankan perustan. Näen, että tunneäly, inklusiivisuus ja monimuotoisuus vahvistavat ja rakentavat kyvykkyyksiä, asiantuntemusta, työntekijäkokemusta ja liiketoimintamenestystä. Mielen hyvinvointi on erityisen keskeinen aihio alallamme ja tämän teeman tärkeys on korostunut koronavuoden aikana”, sanoo Korpela.

Henrik Norell, joka on toiminut Enfon henkilöstöjohtajana, on päättänyt jättää yhtiön.

”Toivotan Henrikille onnea ja menestystä uralla, ja haluan kiittää hänen työpanoksestaan Enfolla”, sanoo Valorinta.

 

Jaa