Skip to main content

Image

Image

default image 2
Palvelumme

Julkinen pilvi

Content sections

Text

Julkinen pilvi muuttaa liiketoiminnan

Pilvi muuttaa työtapojamme. Se antaa yrityksille mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseensa – jättää vaikean teknisen puolen muille ja paneutua omaan palvelutuotantoon. Pilvi tarkoittaa siirtymää palvelimista palveluihin. 

Me tunnemme asiakkaamme ja heidän toimintaympäristönsä. Me olemme luotettu kumppani, joka löytää asiakkailleen parhaan tien pilveen ja sopivimmat ratkaisut. Olit sitten ottamassa ensiaskeleitasi kohti pilveä tai jo luomassa sinne liiketoimintaa, me kuljemme rinnallasi.

Pilven edut ovat hinta, skaalautuvuus, nopeus ja automaatio, mutta sen todellinen arvo on liiketoiminnan ja työtapojen muutoksissa. Pilvi voi parantaa toimintasi tehokkuutta erittäin merkittävästi. Se mahdollistaa lisäarvoa tuottavaa uutta liiketoimintaa esimerkiksi verkkokaupparatkaisujen avulla. Pilven skaalautuvuuden ansiosta uudet ratkaisut mukautuvat vaihteleviin työkuormiin tehokkaasti ja pienemmillä kustannuksilla. Esimerkiksi analytiikkaratkaisut ovat muuttuneet täysin pilven ansiosta.

Luotettu pilvikumppanisi

Tavoitteletko kasvua, isompia marginaaleja, pienempiä kustannuksia tai hallittavampia riskejä? Tai ovatko toiminnan jatkuvuuden varmistaminen, liiketoimintatarpeisiin reagointi sekä IT-kustannusten hallinta ja läpinäkyvyys sinulle oleellisempia? Pilvi mahdollistaa kaiken edellä mainitun. Jos jokin vielä mietityttää, kysy Enfolta pilviratkaisujen ja niiden kustannusten optimoinnista. 

Meillä on asiantuntemusta niin infrastruktuurin, datan ja analytiikan kuin integraatioidenkin alueelta. Matka pilveen on helpompi ja yksinkertaisempi yhden luotetun kumppanin kanssa. Pilvi on jo sinänsä houkutteleva ja kannattava alusta, mutta todellinen arvo syntyy sinne rakennetuista ratkaisuista, kuten integraatioista ja analytiikasta. Haluatko kumppanin, joka huolehtii pilvipalveluistasi ja kaikkien niihin liittyvien prosessien kehittämisestä 24/7? Enfo on ketterä ja nopea toimija, jolla on syvällistä prosessiosaamista. Me noudatamme sisäänrakennetun tietoturvan periaatteita ja tarjoamme jatkuvan tuen kaikille pilviratkaisuillesi. 

Image

Image

Case Martela Jari Hammar

Siirtymä pilvipalveluiden maailmaan Enfon luotsaamana auttaa meitä saavuttamaan omat liiketoimintatavoitteemme.

Author

Jari Hammar

Author's title

Martela

Text

Aitoa huolenpitoa pilvipalveluillenne

Kun yrityksesi alustaratkaisu on pilvipohjainen, sen hallinta ja optimointi edellyttävät ylläpitoa ja tukea. Siirryttyäsi käyttämään pilvipohjaista ratkaisua jatkamme tuen tarjoamista huolehtimalla yrityksesi pilviympäristöstä Cloud care -palvelumme avulla.

Kun luomme kanssasi uusia ideoita, sinä voit keskittyä tärkeimpään – liiketoimintaan. Cloud care tarjoaa käyttöösi turvallisen, skaalautuvan ja asianmukaisesti hallitun alustan, joka mukautuu yrityksesi tarpeisiin. Voit päättää itse, miten haluat käyttää ja hallita tietojasi. Valitsitpa minkä pilvipohjaisen alustaratkaisun tahansa, Enfo takaa datapohjaisen muutoksen onnistumisen pitämällä hyvää huolta pilviympäristöstäsi.

Aloitetaan jo tänään

Pilvivalmiuksien arviointipalvelumme, Cloud readiness assessment, sisältää yksilöllisen arvioinnin ja suunnitelman siitä, siirtää toimintanne pilveen turvallisimmin ja tehokkaimmin. Ennen siirtymistä pilveen useimmat yritykset eivät tiedä, miten kriittinen merkitys pilvipalveluiden arvioinnilla on. Me autamme yritystäsi laatimaan pilvistrategian ja varmistamme, että siirtymä pilveen pysyy aikataulussa ja budjetissa. Toisin sanoen löydämme parhaan pilviratkaisun juuri sinun yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072