Skip to main content

Image

Image

default image 5
Palvelumme

Laitteet (Device care)

Content sections

Text

Loppukäyttäjät ensin

Nykyaikaisen työpaikan tulee mahdollistaa tehokas työnteko. Silloin loppukäyttäjien pitää voida työskennellä missä ja milloin haluavat sekä hyödyntää niitä digitaalisia työkaluja, sovelluksia ja palveluita, jotka heille parhaiten sopivat. Onko teidän työpaikallanne mahdollista ottaa uusia laitteita käyttöön ja poistaa tarpeettomia käytöstä tai siirtää niitä uusille käyttäjille tarpeen mukaan? Onko laitteidenne tietoturva varmasti kunnossa? Enfon Device care -palvelu luo loppukäyttäjän tarpeisiin räätälöidyn laiteympäristön.

Kontrolloitua vapautta

Device care on Enfon pilvipohjainen laitehallintapalvelu. Oli kyse sitten häiriönhallinnasta tai asetusten säätämisestä, me hallinnoimme portaalia ja teemme laitehallinnasta helppoa asiakkaillemme. Laitteiden keskitetty hallinnointi säästää aikaa sekä lisää kontrollia ja joustavuutta – käyttäjäkokemus ja turvallisuus edellä. Choose you own device (CYOD) on ollut normi jo jonkin aikaa, mutta nyt mahdollistamme myös bring your own device (BYOD) -vaihtoehdon, joka palvelee niin loppukäyttäjien kuin yrityksenkin tarpeita. Loppukäyttäjien käytettävissä olevien liiketoimintaratkaisujen ja palveluiden määrittely sekä pääsyoikeuksien hallinta on tietenkin oleellista asiakkaidemme IT-palveluiden kannalta. Mutta laitteita, myös loppukäyttäjien itsensä käyttöön ottamia, on myös hallinnoitava, ja niihin on saatava yrityksen asetukset. Me käytämme sovelluksille pilvipohjaista identiteettien hallintaa sovelluksille ja tarjoamme asiakkaan kaikille laitteille helppokäyttöisen hallintasovelluksen. Se takaa turvallisen käytön sekä tarjoaa yritysportaalin ja ohjelmistojen asennuksen keskitettynä palveluna. Enfon palvelu tarjoaa loppukäyttäjälle sujuvan käyttökokemuksen ja parantaa samalla yrityksen laiteturvallisuutta.

Enfolla on peruspalvelunhallinta hyvin kunnossa, joten työasemien proaktiivinen häiriönhallinta on ikään kuin lisäosa peruspalveluun.

Author

Risto Kivisilta

Author's title

CIO, Technopolis

Text

Läpinäkyvä ja turvallinen laiteympäristö

Device care tarjoaa keskitetyn laitteiden ja turvallisuuden hallintaympäristön. Sovellusten ja asetusten helppo hallinta ja dynaaminen laiterekisteri tekevät laiteympäristöstä läpinäkyvän. Laitteiden käyttöönotto itsepalveluna on sekä käyttäjäystävällistä että säästää IT-kustannuksia. Enfon Device care -palvelu tarjoaa huolettoman työkokemuksen loppukäyttäjälle kaikkialla ja kaikilla laitteilla.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072