Skip to main content

Image

Enfo
Palvelumme

Verkot

Content sections

Text

Onko yrityksesi verkkoarkkitehtuuri ajan tasalla?

Sujuvat tietoverkkopalvelut ovat nykyään kaiken liiketoiminnan edellytys. Sisäisissä verkoissa siirretään liiketoimintakriittistä tietoa, jonka avulla hallinnoidaan valtavaa määrää eri laitteita. Toiminnan jatkuvuuden turvaaminen edellyttää toimivaa ja luotettavaa tietoverkkoratkaisua. Saammeko esitellä: Streamline Network.

Lajinsa parasta teknologiaa: Cisco Meraki

Streamline Network on nykyaikainen ratkaisu verkkojen läpinäkyvään, käyttäjäystävälliseen ja kustannustehokkaaseen hallintaan. Jokaisen asiakkaan tarpeisiin räätälöity Streamline Network -verkkopalvelu on skaalautuva ratkaisu liiketoimintakriittisten tiedonsiirtopalveluiden hallintaan ja ylläpitoon. Teknologiaksi olemme valinneet Ciscon Meraki-tuoteperheen, koska se on täysin pilvipohjainen ja helppo ottaa käyttöön ja varmistaa siten sujuvan käyttökokemuksen niin IT:lle kuin loppukäyttäjille. Käytämme yritysverkkojen toteuttamiseen myös operaattorista riippumatonta SD-WAN-teknologiaa.

Image

Petteri Boström, Helvar

Yhteistyö Enfon kanssa sujui hyvin koko projektin ajan. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä Enfon verkkoasiantuntijaan ja koko Enfoon: Enfo on osoittanut, että ammattitaitoisia henkilöitä löytyy heiltä jokaiseen tarpeeseen.

Author

Petteri Boström

Author's title

IT Services and Operations Lead, Helvar

Text

Lähiverkot pilveen

Lähiverkkojen rakentaminen ja ylläpitäminen ei ole mikään uusi juttu, mutta nyt on tullut hetki viedä ne seuraavalle tasolle. Modernit pilvipohjaiset lähiverkkoratkaisut ovat tätä päivää. Nykyiset verkkonne vaikuttavat ehkä ihan hyviltä. Miksi lähiverkon kehittämisen pitäisi sitten olla myös teidän agendallanne? Ihan hyvän sijasta lähiverkko voi olla tehokas, turvallinen ja läpinäkyvä sekä täysin hallinnassasi. 

Pilvihallittujen verkkojen käyttötapauksia

Lähiverkoilla on monissa teollisuuslaitoksissa kriittinen rooli operatiivisten yksiköiden välisen jatkuvan tiedonkulun varmistamisessa. Tässä kontekstissa verkkoratkaisut ovat osa toiminnan jatkuvuuden takaamista ja siten liiketoimintakriittisiä. Pilvipohjaiset ja keskitetyt langattomat ja kiinteät lähiverkot takaavat automaattisilla ohjelmistopäivityksillä toiminnan tehokkuuden ja turvallisuuden. Häiriöt on helppo havaita ja ratkaista pilvipohjaisessa hallintaportaalissa. Vastaaville luotettaville, turvallisille ja helposti käyttöön otettaville verkkopalveluille on todella paljon käyttötapauksia, esimerkiksi julkisten tilojen langattomat verkot sekä yritysten sisäiset ja väliset turvalliset maksutapahtumat.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori standing portrait

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Marketing & Communication
Media

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka standing portrait

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Kuva

Service desk Enfo
Case

Yritysverkko joustaa Helvarin muuttuvissa tarpeissa – uuteen verkkoon siirryttiin sujuvasti Enfon avulla

Tiivistelmä

Enfolla oli useita onnistuneita näyttöjä, joten se valittiin kilpailutuksessa rakentamaan Helvarille uusi, ohjelmisto-ohjattu SD-WAN-yritysverkko.

Palvelut alueella Loppukäyttäjäpalvelut