Skip to main content

Image

Processes
Palvelumme

Jatkuvat palvelut

First section media

Integration services meeting Enfo
Tuemme liiketoimintasi kasvua

Jatkuvat palvelut

Service area icon

processes icon

First section text

Digitalisaation eteneminen lisää tarvetta sekä laaja-alaisille että syvällisille tukipalveluille, joita Enfon Service center tarjoaa. Tarjoamme asiakkaillemme edistyneen, automatisoidun ja ympärivuorokautisen palvelukeskuksen, joka palvelee loppukäyttäjiä ja tukee liiketoiminnan prosesseja. 

Sinun menestyksesi on meille tärkeää. Siksi autamme pitämään huolen, että yritykselläsi on sekä nopeiden voittojen että kestävän kasvun vaatimat työkalut, järjestelmät ja infrastruktuuri. 

Device care – hallittavuutta ja vapautta

Streamline Device Care on Enfon pilvipohjainen laitehallintapalvelu. Laitteiden keskitetty hallinnointi säästää aikaa sekä lisää hallittavuutta ja joustavuutta – käyttäjäkokemus ja tietoturva edellä. Choose you own device (CYOD) on ollut normi jo jonkin aikaa, mutta nyt mahdollistamme myös bring your own device (BYOD) -vaihtoehdon, joka palvelee niin loppukäyttäjien kuin yrityksenkin tarpeita. 

Verkot

Sujuvat tietoverkkopalvelut ovat nykyään kaiken liiketoiminnan edellytys. Nykyaikaisessa ratkaisussa verkkojen hallinta on läpinäkyvää, käyttäjäystävällistä ja kustannustehokasta. Saammeko esitellä: Streamline Network.

Streamline Network -verkkopalvelu on skaalautuva ratkaisu liiketoimintakriittisten tiedonsiirtopalveluiden hallintaan ja ylläpitoon. Teknologiaksi olemme valinneet Ciscon Meraki-tuoteperheen, koska se on täysin pilvipohjainen ja helppo ottaa käyttöön ja se varmistaa siten sujuvan käyttökokemuksen niin IT:lle kuin loppukäyttäjille. Käytämme yritysverkkojen toteuttamiseen myös operaattorista riippumatonta SD-WAN-teknologiaa.

Content sections

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Palvelut alueella Jatkuvat palvelut