Skip to main content

Image

Image

Processes
Palvelumme

Prosessit

Prosesseja kasvun tueksi

Prosessit

Service area icon

processes icon

First section text

Prosessi ei ehkä ole IT-alan jännittävin sana, mutta jos yrityksesi ydinprosesseissa on ylivuotoa, se voi tarkoittaa isoja menetyksiä tehokkuudessa. Lopputuloksena voi olla, että tavoitteet jäävät saavuttamatta. Sinun menestyksesi on meille tärkeää. Siksi autamme pitämään huolen, että yritykselläsi on sekä nopeiden voittojen että kestävän kasvun vaatimat työkalut, järjestelmät ja infrastruktuuri. 

Viritämme ainutlaatuiset prosessisi huippukuntoon

Prosessien optimointi tarkoittaa, että me selvitämme, miten voimme parhaiten palvella sinua. Se voi kiteytyä esimerkiksi hävikin poistamiseen, tai voimme kartoittaa uuden kanavan luoda arvoa minimaalisilla yleis- ja hallintokustannuksilla. Juuri sinun yrityksesi liiketoiminnan tarpeet ovat prosessin kehittämisen keskiössä, ja jokainen ratkaisu on ainutlaatuinen. Usein juuri prosessit ja muut liiketoiminnan tukivälineet erottavat menestyjät keskinkertaisuuksista. Tarvittiinpa sitten pientä hienosäätöä tai isoa remonttia, prosessien laittaminen kuntoon raivaa esteet arvon luomisen tieltä nykypäivän toimintaympäristössä, joka edellyttää yhä suurempaa nopeutta ja notkeutta. Se tietää sijoituksellesi konkreettista ja ennakoitavaa tuottoa.

Luotettu kumppani koko elinkaarelle

Me olemme asiakkaidemme luotettu kumppani. Enfon asiantuntijuus kattaa kaikki datan osa-alueet, joten osaamme suositella ratkaisua yrityksesi prosesseille ja tukea niitä oikeilla työkaluilla ja teknologioilla. Jos suuntana on pilvi, jäsennellyt prosessit tekevät siirtymästä huomattavasti helpompaa. Valitsemalla Enfon saat enemmän kuin kapean erikoisalan asiantuntijatiimin: asiantuntijuutemme kattaa prosessien koko elinkaaren, ideoinnista ja kehityksestä aina ylläpitoon ja tukeen.

Keskity arvoon

Olemme IT-palveluyritys, mutta prosessien kehittämisessä teknologia on toissijaista. Sinun kannattaa keskittyä liiketoimintaan, asiakaskokemukseen ja arvon tuottamiseen – siis organisaatiosi strategiaan. Siksi käytännössä kaikki organisaatiot hyötyvät prosessien kehittämisestä, ja meillä onkin asiakkaita niin julkiselta kuin yksityiseltäkin sektorilta.