Skip to main content

Image

Image

default image 2
Palvelumme

Verkot

Content sections

Text

Onko yrityksesi verkkoarkkitehtuuri ajan tasalla?

Sujuvat tietoverkkopalvelut ovat nykyään kaiken liiketoiminnan edellytys. Sisäisissä verkoissa siirretään liiketoimintakriittistä tietoa, jonka avulla hallinnoidaan valtavaa määrää eri laitteita. Toiminnan jatkuvuuden turvaaminen edellyttää toimivaa ja luotettavaa tietoverkkoratkaisua. Saammeko esitellä: Streamline Network.

Lajinsa parasta teknologiaa: Cisco Meraki

Streamline Network on nykyaikainen ratkaisu verkkojen läpinäkyvään, käyttäjäystävälliseen ja kustannustehokkaaseen hallintaan. Jokaisen asiakkaan tarpeisiin räätälöity Streamline Network -verkkopalvelu on skaalautuva ratkaisu liiketoimintakriittisten tiedonsiirtopalveluiden hallintaan ja ylläpitoon. Teknologiaksi olemme valinneet Ciscon Meraki-tuoteperheen, koska se on täysin pilvipohjainen ja helppo ottaa käyttöön ja varmistaa siten sujuvan käyttökokemuksen niin IT:lle kuin loppukäyttäjille. Käytämme yritysverkkojen toteuttamiseen myös operaattorista riippumatonta SD-WAN-teknologiaa.

Toimiva tietoverkko on liiketoimintamme kannalta hyvin kriittinen, ja näin ollen sen on oltava erittäin toimintavarma sekä tietoturvallinen.

Author

Ulla Vornanen

Author's title

Kojamon ICT-palvelupäällikkö

Text

Lähiverkot pilveen

Lähiverkkojen rakentaminen ja ylläpitäminen ei ole mikään uusi juttu, mutta nyt on tullut hetki viedä ne seuraavalle tasolle. Modernit pilvipohjaiset lähiverkkoratkaisut ovat tätä päivää. Nykyiset verkkonne vaikuttavat ehkä ihan hyviltä. Miksi lähiverkon kehittämisen pitäisi sitten olla myös teidän agendallanne? Ihan hyvän sijasta lähiverkko voi olla tehokas, turvallinen ja läpinäkyvä sekä täysin hallinnassasi. 

Pilvihallittujen verkkojen käyttötapauksia

Lähiverkoilla on monissa teollisuuslaitoksissa kriittinen rooli operatiivisten yksiköiden välisen jatkuvan tiedonkulun varmistamisessa. Tässä kontekstissa verkkoratkaisut ovat osa toiminnan jatkuvuuden takaamista ja siten liiketoimintakriittisiä. Pilvipohjaiset ja keskitetyt langattomat ja kiinteät lähiverkot takaavat automaattisilla ohjelmistopäivityksillä toiminnan tehokkuuden ja turvallisuuden. Häiriöt on helppo havaita ja ratkaista pilvipohjaisessa hallintaportaalissa. Vastaaville luotettaville, turvallisille ja helposti käyttöön otettaville verkkopalveluille on todella paljon käyttötapauksia, esimerkiksi julkisten tilojen langattomat verkot sekä yritysten sisäiset ja väliset turvalliset maksutapahtumat.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072

Kuva

Image

Case Kojamo
Case

Kojamo – turvallinen ja toimintavarma tietoverkko tukee liiketoimintaa

Tiivistelmä

Kojamon uudesta tietoverkosta rakennettiin liiketoimintakriittisyytensä takia erittäin toimintavarma ja vikasietoinen.