Skip to main content

Image

Person using Macbook
Palvelumme

Data & analytiikka

First section media

IT-services Enfo
Data on arvoa

Data ja analytiikka

Service area icon

data service area

First section text

Organisaatiosi jokapäiväisen toiminnan tuottama data voi olla kultaakin kalliimpaa – mutta vain, jos tietää mitä tehdä sillä. Raakadata on vasta ensimmäinen askel tiellä kohti lisäarvoa. Sen muuttaminen tiedoksi ja edelleen näkemykseksi sekä aidoiksi liiketoimintahyödyiksi vaatii yhdistelyä, jalostusta ja analysointia.

Yli 800 asiantuntijallamme on erinomaiset lähtökohdat auttaa sinua puristamaan datastasi kaiken irti. Autamme yrityksiä ja organisaatioita menestymään ratkaisemalla haasteita liittyen data-alustoihin, tiedonhallintaan ja analytiikkaan.
 

Lähesty dataa jäsennetysti

Tuntuuko tutulta: datasi on levällään eri paikoissa eikä koskaan käytettävissä silloin, kun sitä eniten tarvitsisi. Datan luotettavuudesta ei ole varmuutta ja sen yhdistely on työn ja tuskan takana. Datan hallintaa koskevan sääntelyn noudattaminen tuottaa päänvaivaa. Datan omistajuuskin on ehkä hämärän peitossa. Mutta kuitenkin tiedät, että jossakin on tietoa, joka pitää saada esiin, jos haluatte parantaa ja kehittää toimintaanne. 

Rakennamme yrityksellesi älykkään data-arkkitehtuurin ja siirrämme painopisteen datan haasteista sen tuottamiin mahdollisuuksiin esimerkiksi data warehouse- ja date lake -ratkaisuja hyödyntäen. Huolehdimme siitä, että tietojen integraatio eri tietolähteistä toteutuu ilman, että syntyy kilpailevia totuuksia. 

Keskitetyn ja systemaattisen tiedonhallinnan hyötyjä ovat muun muassa: 

  • yhteinen datan lähde
  • yhtenäiset määritelmät
  • parempi datan laatu
  • tiedon nopeampi saatavuus
  • tietointegraatioiden tuottaman tiedon uudelleenkäytettävyys
  • mahdollisuus jalostaa dataa lisäarvon tuottamiseksi. 

 

Content sections

Enfo has played a significant role in our digital transformation journey and is a self-evident part of our success with eBerry and with the work done by the Nordic Integration Platform team.

Author

Martin Belak

Author's title

Director of digital development, Nordic Choice Hotels

Text

Enfo laittaa datasi töihin

Me kaivaudumme yrityksesi dataan ja löydämme sille eniten arvoa tuottavat käyttötavat. Tarjoamme parhaat käytännöt datan hallintaan – mutta emme tyydy tähän. Lisäksi rakennamme ne datan hallintajärjestelmät ja -prosessit, joita tarvitaan suunnitelmienne toteuttamiseen. Työskentelemme avoimesti ja jaamme tietomme asiakkaidemme kanssa. 

Keskitymme asiakkaidemme tarpeisiin ja hyödynnämme markkinoiden parhaita työkaluja. Teemme tiivistä yhteistyötä muun muassa seuraavien johtavien teknologiatoimittajien kanssa: TIBCO, Microsoft, AWS, IBM, Informatica, Micro Focus ja Idera.    

Strateginen kumppanuus TIBCO:n kanssa on meille tärkeä. Toimimme yksinoikeudella TIBCO:n ratkaisujen myyjänä Pohjoismaissa ja Baltiassa. TIBCO on johtava integraatio- ja datanhallintaohjelmistojen toimittaja. Sen tarjontaan kuuluvat muun muassa multi-domain MDM eli yleiskäyttöinen masterdatan hallintaratkaisu (TIBCO EBX), datan virtualisointialusta (TIBCO Data Virtualization), data science -työkalu (TIBCO Data Science) sekä datan visualisointi- ja analytiikkaväline (TIBCO Spotfire).

Hallitsemme alan johtavat teknologiat: kattava, pilvipainotteinen palveluvalikoimamme pitää huolen siitä, että sinulla on aina tarvittavat tiedot käytössäsi perusteltujen päätösten tekemistä varten. Eikä pelkästään tiedot: eri lähteistä tulevien tietojen yhdistäminen tosielämän kokemuksiin tuottaa sitä viisautta ja liiketoimintatietoa, josta edelläkävijyys syntyy.

Data on uusin resurssinne – analytiikka valjastaa sen käyttöönne

Meidän ydinosaamistamme on auttaa datavetoista organisaatiotasi saamaan täyden hyödyn digitaalisesta muutoksesta. Business Intelligence- ja Planning-ratkaisut auttavat tarkentamaan ennusteita ja paljastavat lisäksi toimintamalleja, joista et ehkä ollut tietoinen. Esimerkiksi kiinteistöyhtiö voi havaita muutoksia ylläpitokustannuksissa ja hakea niiden syitä syvemmältä datasta.

Analytics laptop Enfo

Text

Analytiikkaratkaisut maksimoivat liiketoiminnan vaikuttavuuden

Tietovarastoon ja analyyttiseen masterdataan perustuvien ratkaisujen luominen on olennainen osa työtämme. Data- ja analytiikkaratkaisumme auttavat maksimoimaan liiketoiminnan sujumisen ja menestyksen – ja varmistavat, että masterdata on mahdollisimman laadukasta. Älykäs analytiikka ja datan oikeanlainen hallinta auttavat työntekijöitä luottamaan dataan ja hyödyntämään sitä helposti päätöksenteossa. Näin voidaan vähentää riskejä ja nopeuttaa päätöksentekoa.

Tekoälyn ja analytiikan asiantuntijamme auttavat luomaan yrityksellenne uusia ja kestäviä kasvumahdollisuuksia hyödyntämällä dataa parhaalla mahdollisella tavalla ja auttamalla teitä luomaan analytiikkaympäristöjä ja ‑työkaluja organisaation tärkeiden roolien tueksi. Automatisoimalla prosesseja ja luomalla uusia, innovatiivisia palveluja pysytte ketterinä ja relevantteina markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa.

Datan tulevaisuus

Datan hallinta-, jalostus- ja analyysityökalut kehittyvät huimaa vauhtia, joten ei ole ihme, jos joskus kaipaa luotettavaa opasta. Näemme, että datan ensio- ja toisiokäyttö sulautuvat toisiinsa ja mahdollisuudet datan suoraan hyödyntämiseen raportointityökalujen ohitse lisääntyvät. 

Uudet sovellukset helpottavat datan hallintaa, ja korkeamman tason integraatioalustat auttavat eri järjestelmien yhteen liittämisessä. Datan tarjoaminen asiakkaille esimerkiksi benchmark-vertailuja varten on jo nyt arvokasta, mutta olemme nähneet tulevaisuuden datamarkkinoista vasta jäävuoren huipun.

Kumppanit

Tutustu kumppaneihimme

Text

Laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa digitaalisen muutoksenne.

Image

tech woman

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori standing portrait

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Marketing & Communication
Media

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka standing portrait

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Caset