Skip to main content

Image

Enfo
Palvelumme

Julkinen pilvi

Content sections

Text

Julkinen pilvi muuttaa liiketoiminnan

Pilvi muuttaa työtapojamme. Se antaa yrityksille mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseensa – jättää vaikean teknisen puolen muille ja paneutua omaan palvelutuotantoon. Pilvi tarkoittaa siirtymää palvelimista palveluihin. 

Me tunnemme asiakkaamme ja heidän toimintaympäristönsä. Me olemme luotettu kumppani, joka löytää asiakkailleen parhaan tien pilveen ja sopivimmat ratkaisut. Olit sitten ottamassa ensiaskeleitasi kohti pilveä tai jo luomassa sinne liiketoimintaa, me kuljemme rinnallasi. Teemme töitä maailman johtavien julkisen pilven palveluntarjoajien kanssa: Enfo on yksi harvoista AWS:n Managed Service Provider -kumppaneista Pohjoismaissa ja olemme myös Microsoft Gold Partner niin pilvipalveluissa kuin tietoturvassa.

Pilven edut ovat hinta, skaalautuvuus, nopeus ja automaatio, mutta sen todellinen arvo on liiketoiminnan ja työtapojen muutoksissa. Pilvi voi parantaa toimintasi tehokkuutta erittäin merkittävästi. Se mahdollistaa lisäarvoa tuottavaa uutta liiketoimintaa esimerkiksi verkkokaupparatkaisujen avulla. Pilven skaalautuvuuden ansiosta uudet ratkaisut mukautuvat vaihteleviin työkuormiin tehokkaasti ja pienemmillä kustannuksilla. Esimerkiksi analytiikkaratkaisut ovat muuttuneet täysin pilven ansiosta.
 

 

Luotettu pilvikumppanisi

Tavoitteletko kasvua, joustavuutta, pienempiä kustannuksia tai hallittavampia riskejä? Tai ovatko toiminnan jatkuvuuden varmistaminen, liiketoimintatarpeisiin reagointi sekä IT-kustannusten hallinta ja läpinäkyvyys sinulle oleellisempia? Pilvi mahdollistaa kaiken edellä mainitun. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää pilviratkaisuista. 

Meillä on asiantuntemusta niin infrastruktuurin, datan ja analytiikan kuin integraatioidenkin alueelta. Matka pilveen on helpompi ja yksinkertaisempi yhden luotetun kumppanin kanssa. Pilven todellinen arvo syntyy sinne rakennetuista ratkaisuista, kuten integraatioista ja analytiikasta. Haluatko kumppanin, joka huolehtii pilvipalveluistasi ja kaikkien niihin liittyvien prosessien kehittämisestä 24/7? Enfo on ketterä ja nopea toimija, jolla on syvällistä prosessiosaamista. Me noudatamme sisäänrakennetun tietoturvan periaatteita ja tarjoamme jatkuvan tuen kaikille pilviratkaisuillesi. 

Image

Julkinen pilvi - Jari Kähkölä - Kirkkohallitus

Pilvisiirtymän rakentaminen Enfon kanssa on ollut joustavaa. Olemme aina pystyneet yhdessä hakemaan kustannustehokkaimman tavan toimia. Pilvisiirtymä isossa organisaatiossa ei tapahdu hetkessä ja hyvän sekä asiantuntevan kumppanin kanssa tätä työtä on helppoa viedä eteenpäin.

Author

Jari Kähkölä

Author's title

Tietojärjestelmäpäällikkö, Kirkkohallitus

Text

Aitoa huolenpitoa pilvipalveluillenne

Kun yrityksesi alustaratkaisu on pilvipohjainen, sen hallinta ja optimointi edellyttävät ylläpitoa ja tukea. Siirryttyäsi käyttämään pilvipohjaista ratkaisua jatkamme tuen tarjoamista huolehtimalla yrityksesi pilviympäristöstä Cloud care -palvelumme avulla.

Kun luomme kanssasi uusia ideoita, sinä voit keskittyä tärkeimpään – liiketoimintaan. Cloud care tarjoaa käyttöösi turvallisen, skaalautuvan ja asianmukaisesti hallitun alustan, joka mukautuu yrityksesi tarpeisiin. Voit päättää itse, miten haluat käyttää ja hallita tietojasi. Valitsitpa minkä pilvipohjaisen alustaratkaisun tahansa, Enfo tukee pilviympäristöäsi ja sen kehittymistä. 
 

Aloitetaan jo tänään

Siirtyminen pilvipalveluihin alkaa pilvihallintamallin luomisella. Pilvihallintamalli auttaa rakentamaan organisaatiolle yhteiset käytännöt, joiden avulla vältetään karikot muun muassa kustannusten sekä tietoturvan osalta ja joiden myötä julkisista pilvipalveluista saatava hyöty kasvaa. Käytännössä malli tarkoittaa yhteisiä, kirjattuja pelisääntöjä, joissa määritellään esimerkiksi pilvipalveluiden käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyviä asioita sekä sitä, miten kontrolli pysyy IT-yksikön käsissä.

Pitkällä aikavälillä pilvialustalla on mahdotonta toimia ilman sääntöjä. Me varmistamme, että siirtymä pilveen pysyy aikataulussa ja budjetissa sekä löydämme parhaan pilviratkaisun juuri sinun yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Palvelut alueella Pilvialustat