Skip to main content

Image

Apple watch on wrist
Palvelumme

Sovellukset

First section media

Customer Service

Sovellukset

Service area icon

applications icon

First section text

Uskomme, että sinua varmastikin kiinnostaa enemmän ongelmiesi ratkaisu kuin siihen käytettävä teknologia. Niin ollen tarvitset laadukkaan ratkaisun, jonka avulla haluttu lopputulos saavutetaan nopeasti sekä kumppanin, joka vastaa sen kaikista osa-alueista.

Enfolla on runsaasti näyttöjä asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin räätälöityjen ratkaisujen kehittämisestä, tuesta ja ylläpidosta. Olemme mukana mahdollistamassa noin 400 asiakkaan liiketoiminnan muutosta Pohjoismaissa. Olemme esimerkiksi auttaneet PostNordia vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin yhdistämällä yhtiön perinteiset, kiinteät järjestelmät joustaviin mobiilisovelluksiin. DevOps-menetelmän avulla ratkaisu saatiin nopeasti tuotantoon.

Content sections

Text

Sovelluksen elinkaari – yrityksesi menestyksen perusta

Useimmat yritykset hyödyntävät sovelluksia liiketoiminnassaan. Niistä pitää kuitenkin huolehtia niin ideoinnin ja käytön kuin vaikkapa poistamisen osalta. Enfo on tunnettu tavasta, jolla se huolehtii asiakkaidensa sovelluksista ja ottaa niistä täyden vastuun niiden koko elinkaaren ajaksi – suunnittelusta, toteutuksesta ja testauksesta käyttöönottoon, käyttöön ja ylläpitoon.

Enfon asiantuntijat soveltavat kokonaisvaltaista ja ketterää yritystason lähestymistapaa yrityksesi sovellusten kehittämiseen ja ylläpitämiseen niiden koko elinkaaren ajan. Toisin sanoen voimme lisätä asiakas- ja käyttäjätyytyväisyyttäsi sekä parantaa käyttökokemustasi (UX), digitaalista innovointia ja liiketoimintasi yhdenmukaisuutta tai auttaa nopeuttamaan läpivientiaikoja ketterillä menetelmillä, kuten muotoiluajattelu, Scrum, DevOps ja SAFe.

Kun suunnittelemme ja rakennamme sovelluksia, kiinnitämme paljon huomiota niiden ylläpidettävyyteen ja koko elinkaareen. Näin pidämme omistamisesta aiheutuvat kokonaiskustannukset alhaalla ja varmistamme, että käytettävyys on kestävällä pohjalla.
 

Miten palvelumme hyödyttävät yritystäsi?

Enfon yli 800 asiantuntijaa auttavat sinua sovellustesi suunnittelussa, rakentamisessa, ylläpidossa ja hallinnassa.

 • Onko sinulla visio yrityksesi digitalisoinnista?
  Neuvomme ja autamme sinua visiosi saavuttamisessa.
 • Onko sinulla monimutkaisia järjestelmiä tai liiketoimintaratkaisuja? Vaativatko ne useiden huoltotahojen työpanosta?
  Kontaktipisteenäsi sovellamme kokonaisvaltaista lähestymistapaa ja koordinoimme toimittajiesi toimintaa.
 • Onko sinulla ylläpidettäviä ja kehitettäviä sovelluksia?
  Huolehdimme niistä puolestasi.
 • Haluatko hyödyntää nykyaikaisia tekniikoita ja kehitysmenetelmiä uusissa tai olemassa olevissa sovelluksissasi?
  Taitomme ja kokemuksemme auttavat sinua tekemään sen kestävällä tavalla.
 • Tarvitsetko taitavia ja kokeneita arkkitehteja ja kehittäjiä, jotka ovat perehtyneet hybridiympäristöihin?
  Tarjoamme asiantuntijamme käyttöösi.

Kun luomme kanssasi uusia ideoita ja ratkaisuja, sinä voit keskittyä tärkeimpään – yrityksesi liiketoimintaan.

Integration services meeting Enfo

Text

Sovelluskehitys ja pilvipalvelut käsi kädessä

Pilvi muuttaa sovelluskentän täysin: 5-8 vuoden kuluttua 80 % datastasi on pilvessä. Enfolla on erinomaiset edellytykset rakentaa yrityksellesi skaalautuvia, joustavia ja turvallisia ratkaisuja pilveen, niin että kustannukset pysyvät kurissa. DevOps on meille henki ja elämä, ja monilahjakkaat tiimimme pitävät huolen siitä, ettei projektisi junnaa paikoillaan.

Luonnollisestikin arkkitehdeillamme ja kehittäjillämme on kokemusta modernien työkalujen ja teknologioiden parissa työskentelystä. Tunnemme hybridiympäristöt kuin omat taskumme ja teemme yhteistyötä kaikkien suurten pilvipalvelujen tarjoajien kuten Azuren, AWS:n, IBM:n ja Googlen kanssa. Olemme ylpeästi yksi AWS:n Managed Service Providereista, sekä IBM Gold Partner, Microsoft Gold Partner ja sertifioitu Azure-kumppani. Julkisten pilviratkaisujen lisäksi tarjoamme myös Enfon omia yksityisiä pilvipalveluita.

Text

Sovellustesi hallinta maksimoi liiketoimintasi arvon

Sovellukset ja järjestelmät tulee pitää toimintakuntoisina ja niitä tulee kehittää, jotta ne vastaavat liiketoiminnan muuttuvia tarpeita. Tämä onnistuu sovellushallintapalvelumme avulla.

Sovellushallintapalvelua voimme tuottaa sovellushallintapalvelua sovelluksille, jotka yritys itse, kolmannet osapuolet tai Enfo on kehittänyt.

Kun sovelluksesi on otettu käyttöön, voit pitää sen toiminnassa hyödyntämällä esimerkiksi ympäri vuorokauden palvelevaa Solution care -tukipalveluamme. Tavoitteenamme on sovellustesi häiriötön toiminta – ihannetapauksessa havaitsemme ja korjaamme ongelmat, ennen kuin sinä tai asiakkaasi edes huomaatte niitä.

Tarjoamme mm.

 • Täydellisen ITIL-pohjaisen tuen ja hallinnan tai ketterämmän DevOps-ratkaisun – vai haluatko mieluummin näiden kahden todistetusti tehokkaan yhdistelmän?
 • Tuen ja valvonnan tarpeidesi mukaan, jopa ympäri vuorokauden.
 • SIAM-mallina (Service Integration and Management, palveluintegraatio ja -hallinta) tunnetun, vastuualueet, prosessit ja osapuolet kattavan täydellisen dokumentoinnin.

Lisäksi Enfon tiedonhallinnan (IM) osaaminen varmistaa, että tiedonhallintajärjestelmäsi ja analytiikkasi palvelevat liiketoimintaasi jatkuvasti ja kestävällä tavalla. Varmistamme, että sovelluksesi toimivat moitteettomasti myös suurimmilla mahdollisilla tietomäärillä, samalla kun huolehdimme ylläpidosta ja laadunhallinnasta.

Tarjoamme asiantuntevaa palvelua. Salesforce, SAP ja pilvipohjaiset tietovarastot sekä BI-ratkaisut ovat vain muutama esimerkki palveluista, joita tarjoamme kokonaisratkaisuina.

Räätälöity sovelluskehitys ja sovellushallinta ovat ratkaisevan tärkeitä yrityksesi menestyksen ja kestävän kasvun kannalta. Enfon yli 800 asiantuntijaa hallitsevat kaikki datan osa-alueet. Voimme kehittää ja hallita sovelluksiasi ja auttaa sinua varmistamaan, että sovelluksesi tuottavat liiketoiminnallesi lisäarvoa ja tukevat tulevaa menestystäsi.

SAP logo

Text

SAP-ratkaisut

Enfo tekee tiivistä yhteistyötä SAP:n sekä muiden suurten pilvipalveluja tarjoavien yritysten kanssa. Tämän ansiosta yrityksenne voi siirtyä entistä nopeammin käyttämään pitkäaikaisia ja kestäviä ERP-ratkaisuja, kuten SAP HANA-järjestelmää, pilvinatiivissa arkkitehtuurissa. Tämä on edullisempaa ja nopeuttaa investointien tuottoa.

Enfo on Pohjoismaiden SAP Gold-kumppani ja auttaa toteuttamaan yrityksenne ERP-muutoksen alusta loppuun asti. SAP-tarjontamme kattaa sekä toiminnallisen että teknisen SAP-asiantuntemuksen sekä SAP Basis-, hosting- ja sovellushallintapalvelut.

Salesforce

Text

Salesforce-ratkaisut

Salesforcesta on tullut maailman johtava CRM-ratkaisu. Sen avulla yritykset asettavat asiakkaansa toimintansa keskiöön yhdistämällä myynnin, markkinoinnin, kaupan ja asiakaspalvelun yhdelle alustalle.

Enfo auttaa yritystänne hallitsemaan asiakassuhteita ja parantamaan asiakaskokemusta Salesforce-tuotteiden avulla.

Cloud services laptop Enfo

Text

Asset management

Enfo voi tukea yrityksesi resurssien hallintaa standardoimalla ja visualisoimalla prosesseja, järjestämällä organisaatiolle filosofia-, menetelmä- ja työtapakoulutusta sekä tehostamalla prosesseja voimakkailla tukijärjestelmillä ja digitalisoinnilla.

Näiden palveluiden tarjoamiseksi kilpailukykyisellä tavalla olemme paketoineet näkemyksen siitä, miltä prosessien pitää näyttää, miten tukijärjestelmät tulee määrittää ja missä ja miten digitalisoinnilla voidaan edistää prosesseja.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori standing portrait

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Marketing & Communication
Media

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka standing portrait

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Caset