Skip to main content

Image

Image

Apple watch on wrist
Palvelumme

Sovellukset

Sovellukset

Service area icon

applications icon

First section text

Nosta yrityksesi sovellukset seuraavalle tasolle

Sinun tavoitteesi on rakentaa ja kehittää liiketoimintaasi. Me haluamme ratkaista ongelmat, jotka hidastavat yrityksesi kasvua. Tervetuloa Enfon sovelluspalveluihin.

Sanotaan, että data on uusi öljy – korvaamatonta, mutta vaatii jalostamista ennen käyttöä. Juuri datan jalostaminen ja yhdistely kannattavaan muotoon on Enfon ydinosaamista. Käytännössä jokaisella yrityksellä on nykyään valtavasti dataa toiminnastaan, mutta olennainen on helppo hukata datamereen. Enfon asiantuntijat auttavat kartoittamaan sovellusvaihtoehtojasi, jos yrityksesi data on hajallaan eri ympäristöissä. Olemme DNA:ltamme IT-talo, joten ymmärrämme, mitä tietohallintojohtaja luotetulta kumppanilta tarvitsee.
 

Ratkaista, rakentaa, ylläpitää

Ymmärrämme, että sinua kiinnostavat ratkaisut, ei niihin käytettävä teknologia. Tarvitset laadukkaan ratkaisun, joka hoitaa homman nopeasti ja kumppanin, joka vastaa sen kaikista osa-alueista. Meillä on runsaasti näyttöjä asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjen ratkaisujen rakentamisesta, tuesta ja ylläpidosta. Olemme mukana mahdollistamassa 300 asiakkaan liiketoiminnan muutosta Pohjoismaissa. Olemme esimerkiksi auttaneet PostNordia vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin yhdistämällä yhtiön perinteiset, kiinteät järjestelmät joustaviin mobiilisovelluksiin. DevOps-menetelmän avulla ratkaisu saatiin nopeasti tuotantoon. Kun valitset kumppaniksesi Enfon, saat käyttöön koko kattavan tarjoomamme ja maailman parhaisiin lukeutuvat asiantuntijat sekä kumppanimme Intiassa ja Filippiineillä.
 

Sovellukset ja pilvi käsi kädessä

Pilvi muuttaa sovelluskentän täysin: 5–8 vuoden kuluttua 80 % datastasi on pilvessä. Sovellusten rakentaminen pilveen pitää kulut omissa käsissäsi ja kasvattaa näkyvyyttä. Pilvinatiiveina meillä on parhaat edellytykset rakentaa yritykselle skaalautuvat ja turvalliset ratkaisut pilveen. Sadan asiantuntijamme tiimi tekee yhteistyötä alan jättiläisten, kuten Microsoftin, IBM:n, Mulesoftin, AWS:n, Googlen ja SAP:n kanssa, mutta emme pelkää tarttua erikoistuneempiinkaan teknologioihin.
 

Content sections

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072