Skip to main content

Image

Enfo
Palvelumme

Digitaalinen identiteetti

Content sections

blogg

Text

Monet nykypäivän liiketoiminnat yrityksen toimialaan ja kokoon katsomatta ovat digitaalisen vallankumouksen edessä. Tämän kehityspolun kannalta on erityisen tärkeää taata yritysten digitaalisten ratkaisujen turvallisuus. Työntekijöiden, kumppaneiden ja asiakkaiden muodostamissa verkostoissa vaihdetaan tietoja ja tuotetaan arvoa nopealla tahdilla. Enfon asiantuntijat auttavat varmistamaan, että tahti pysyy hyvänä tietoturvan vaarantumatta – haluamme ennen kaikkea rakentaa digitaalista luottamusta.
 

Miten yrityksenne hyötyy?

Meillä on pitkä historia identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisujen toimittamisessa useille asiakkaillemme. Kokemuksemme ja todistetusti tehokkaat metodimme ovat valttejamme. Tarvitsittepa sitten identiteetin ja pääsynhallinnan (IAM) alustaa, turvallista pääsynhallintaa tai identiteettien hallintamallin ja hallinnan (IGA) arkkitehtuuria, Enfo on oikea kumppani. Keskittymällä asiakkaidemme ydinliiketoimintaan autamme heitä suojaamaan kahta arvokkainta resurssiaan: dataa ja käyttäjiä.

Hyviksi havaittujen konseptiemme ja hallinnointimalliemme avulla varmistamme, että antamamme neuvot ja tarjoamamme ratkaisut ovat kestäviä ja luovat digitaalisen identiteetin hallinnalle turvallisen ympäristön. Keräämme ja visualisoimme oleellisen identiteettidatan sekä kehitämme ja ylläpidämme digitaalisten identiteettien hallintaratkaisuja.

Varmistaaksemme pitkän aikavälin arvontuoton tarjoamme käyttöönne Enfon laajan ja kattavan asiantuntemuksen, yhdistettynä työskentelytapoihimme. Saat meiltä asiakaskohtaisesti räätälöityjä digitaalisen identiteetin hallintaratkaisuja. Lähestymistapamme tukee yrityksenne digitaalista kehityspolkua maksimoimalla digitaalisten identiteettien ja datan tuottaman arvon.

Digitaalinen identiteetti hybridiympäristössä

Asiakkaiden data on usein hajautettu moniin eri järjestelmiin. Käyttäjätilien ja sovellusdatan säilyttäminen omassa datakeskuksessa ja yhdessä tai useammassa pilvipalvelussa voi tehdä esimerkiksi strukturoidun ja turvallisen ympäristön luomisesta nopeuden ja ketteryyden kärsimättä haastavaa. Enfo on johtava kumppani turvallisen arkkitehtuurin luomisessa digitaalisen identiteetin ympärille.

IAM

Identiteetin ja pääsynhallinta (IAM) suojaa käyttäjien digitaaliset identiteetit ja niihin liittyvät pääsyoikeudet.

Pääsynhallinta

Suojaa tärkeän datan ja varmistaa, että tahti pysyy hyvänä digimaailmassa.

IGA

Identiteettien hallintamalli ja hallinta (IGA) auttaa liiketoimintaa tuottamaan enemmän arvoa vaatimustenmukaisuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä.

Text

Identiteetin ja pääsynhallinta (IAM) – tietoturvallisen liiketoiminnan kulmakivi

Identiteetin ja pääsynhallinta on arkaluontoisten yritystietojen ja ‑järjestelmien suojaamisen kulmakivi. Se muodostaa yhdessä pääsynhallinnan ja identiteettien hallintamallin ja hallinnan (IGA) kanssa digitaalisen identiteetin hallintaratkaisun ytimen.

IAM keskittyy prosesseihin ja teknologioihin, jotka tukevat kolmea digitaalisen identiteetin hallinnan päätapahtumaa – luomista, ylläpitoa ja deaktivointia. Tämä on ratkaisevan tärkeää muun muassa, kun tavoitellaan toimivaa strategiaa käyttäjän elinkaaren hallintaan.

integrationa as a service

Text

Tietojen suojaaminen pääsynhallinnan ja tunnistamisen avulla

Pääsynhallinta ja tunnistaminen ovat tietoturvan ja digitaalisen identiteetin hallinnan keskeisiä osa-alueita. Niiden avulla varmistetaan, että käyttäjät ovat keitä sanovat olevansa ja että heillä on riittävät pääsyoikeudet yrityksen dataan ja sovelluksiin.

Yrityksen datan turvaaminen voi olla haastavaa, ja hybridimaailmassa asia on vielä monimutkaisempi, kun sovellukset ja data sijaitsevat useissa eri paikoissa. Vaatimustenmukaisuus yhdellä osa-alueella ei kuitenkaan tarkoita sitä, että yrityksenne olisi turvassa kaikilla rintamilla. Milloin viimeksi arvioitte yrityksenne kyberturvallisuuden tilaa? Kehitämme yhteistyössä kanssanne saumattomat ratkaisut, joiden avulla käyttäjät saavat pääsyn tarvitsemiinsa materiaaleihin vaivatta ja ilman tietoturvaloukkausriskiä.

Text

Identiteettien hallinnointi ja hallinta (IGA) visualisoi pääsyoikeudet

Digitaalisen identiteetin hallintamalli ja hallinta (IGA) on liiketoimintanne ydintä lähinnä oleva digitaalisen identiteetin hallinnan osa-alue. Sen tarkoitus on tarjota liiketoiminnalle ja järjestelmän käyttäjille kokonaisnäkymä identiteetin ja pääsynhallinnan järjestelmistä sekä pääsynhallinnasta.

Identiteettien hallintamallin ja hallinnan työkalut antavat näkyvyyttä ja jättävät päätöksentekovastuun loppukäyttäjille ja esimiehille. Tämä on erityisen tärkeää identiteettien, sovellusten, oikeuksien ja datan monimutkaisen kokonaisuuden hallinnalle, ja sitä voidaan pitää eräänlaisena infrastruktuuriarkkitehtuurin ja sovellusten moninaisuuden pintakerroksena.

Customer Service

Text

Uusi teknologia luo digiaikakaudelle uusia sääntöjä

Digitaalisen identiteetin käsite ulottuu useille eri alueille. Nopeatempoisessa maailmassa kehitetään jatkuvasti uusia teknologioita. Esimerkiksi esineiden internetin eli IoT:n ratkaisujen kehitys muuttaa liiketoiminnan tarpeita. Kun esineet ja asiat yhdistyvät toisiinsa ja niistä tulee osa digitaalisten yritysten datavirtoja, meidän on huomioitava myös ne ratkaisuissamme.

Enfon ratkaisut ovat alustasta riippumattomia, ja pystymmekin soveltamaan mitä tahansa saatavilla olevaa teknologiaa. Näin pysymme ketterinä ja varmistamme parhaat mahdolliset digitaalisen identiteetin hallinnan ratkaisut. Riippumattomuus alustoista tarkoittaa, ettemme rajaa ratkaisujamme tietyille valmistajille tai tuotteille sopiviksi ja että pystymme varmistamaan, että ratkaisumme tukevat aina vaatimuksianne ja tavoitteitanne.

Olemme kumppaneita markkinoiden johtavien palveluntarjoajien kanssa. Yhdessä kehitämme yrityksellenne saumattoman ja turvallisen digitaalisen ympäristön ja rakennamme digitaalista luottamusta.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori standing portrait

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Marketing & Communication
Media

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka standing portrait

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Palvelut alueella Tietoturva