Skip to main content

Image

default image 1
Palvelumme

Identiteetin ja pääsynhallinta

Content sections

Text

Digitaaliset identiteetit liiketoimintaresurssina

Moderni yritys tarvitsee digitaalisten identiteettien liiketoimintakeskeistä hallintaa. Miten taata yksilöllinen asiakaskokemus, pitää huolta vaatimustenmukaisuudesta ja siirtyä samalla täyttä vauhtia pilveen? Kuinka laitteiden ja ihmisten identiteettejä hallinnoidaan esineiden internetin viitekehyksessä? Enfo auttaa asiakkaitaan hallitsemaan digitaalisia identiteettejä yli perinteisten rajojen. 

Valtavien etujensa ohella digitaalinen muutos tuo mukanaan aivan uusia riskejä ja turvallisuushaasteita. Me vannomme sisäänrakennetun tietoturvan periaatteen nimeen ja pidämme huolen siitä, että digitaalisten liiketoimintaratkaisujen riskitaso on aina hyväksyttävä. Vaatimustenmukaisuus ei saisi olla tavoite, vaan liiketoimintaratkaisun luonnollinen tulos. 

Digitaalinen identiteetti on tänä päivänä paljon muuta kuin pelkkä käyttäjätili. Se on liiketoiminnan resurssi, työnantajabrändin erottava tekijä ja yksi digitaalisten liiketoimintamallien peruskivistä. Digitaalinen käyttökokemus rakentuu paikkansapitävien identiteettitietojen, dynaamisen mobiilikäytettävyyden ja itsepalveluratkaisujen varaan.
 

Joustavuus vaatii järjestelmällisyyttä

Identiteettien ja pääsyoikeuksien hallinnan (IAM) yhdistäminen hallinnointiin, liiketoimintatietoon ja analytiikkaan luo perustan, jolle digitaalisia identiteettejä hyödyntävä liiketoiminta rakennetaan. Se on perusasia, joka mahdollistaa joustavan ja ketterän digitalisaation sekä yrityksen sisällä että ulkoisesti. Digitaalisten tuotteiden kognitiiviset ja dynaamiset käyttömahdollisuudet luovat sujuvampia asiakaskokemuksia. Tällä reseptillä Enfo on tehnyt asiakkaidensa perinteisistä, kustannusten vähentämiseen keskittyneistä alustoista liiketoiminnan mahdollistajia digitaalisessa ympäristössä.
 

Ihmisten ja esineiden vuorovaikutus

Digitaalinen identiteetti ei ole enää yksinomaan ihmisten etuoikeus. Esineiden internet tuo aivan uuden painotuksen identiteettien hallintaan. Käsitteet kuten ”esineiden identiteetti” alleviivaavat tarvetta hallinnoida koneita samalla tavalla kuin ihmisiä. Painopiste siirtyy asioista itsestään niiden välisiin suhteisiin. Enfolla on mallit ja työkalut, joilla esineiden internetin olioille annetaan omat digitaaliset identiteetit, joiden avulla ne voivat olla turvallisessa vuorovaikutuksessa muiden laitteiden, ihmisten ja organisaatioiden kanssa. 
 

Digitaalisten identiteettien hallinta nyt ja huomenna

Digitaalisten identiteettien hallinta on Enfon ydinosaamista. Testatut ja hyväksi havaitut konseptit ja hallinnointimallit pitävät huolen siitä, että ratkaisumme ovat jatkuvasti kestävällä pohjalla. Me tuomme oleellisen datan yhteen sekä kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme digitaalisia ratkaisuja. Lähestymistapa tukee asiakkaidemme digitaalista kehityspolkua ja maksimoi heidän digitaalisten identiteettiensä arvon.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072

Palvelut alueella Security