Skip to main content

Image

Image

default image 5
Palvelumme

Service center

Content sections

Text

Palvelukeskuksemme kulkee rinnallasi

Viisi vuotta sitten kaikki puhuivat service deskin kuolemasta. Digitalisaation eteneminen on kuitenkin kasvattanut juuri sellaisen monipuolisen ja syvällisen tuen tarvetta, jota Enfon palvelukeskus tarjoaa. Tarjoamme uusimpien teknologioiden mukaisen tuen kaikille IT:n perustoiminnoille service deskistä ja valvonnasta paikalliseen tukeen ja erikoistuneisiin palveluihin. Onko yritykselläsi tietoturvatarpeita? Me hoidamme nekin.

Aitoa välittämistä

Meille ihmiset ovat teknologiaa tärkeämpiä. Meidän on joskus vaikea kuvailla työtapaamme, koska se on jokaisen asiakkaan kohdalla ainutlaatuinen. Kaavat eivät ole meitä varten. Kumppaninasi hoidamme saumattomasti yrityksen kaikki tarpeet yksittäisistä tiketeistä vakaviin häiriöihin, pilvessä tai datakeskuksessa. Meillä ei ole raskaita hierarkioita, joten asiantuntijamme voivat keskittyä keventämään taakkaasi hoitamalla yrityksesi yksilölliset palvelutarpeet. Maailmanlaajuinen yhteistyökumppanien verkostomme takaa tuen saatavuuden kaikkina vuorokaudenaikoina. 

Image

Image

IT-ulkoistus täytti 10 vuotta - Savon Voima valitsi kumppaniksi Enfon.

Tiesimme, että Enfolta löytyy tarvittava kyvykkyys. Olemme yhteistyössä onnistuneet luomaan selkeän yhden palvelupisteen toimintamallin sekä vakioimaan työasemaympäristön, jolloin laitteita sekä palveluita hankitaan suunnitellusti ja määrämuotoisesti.

Author

Olli Räsänen

Author's title

Talousjohtaja, Savon Voima

Text

Autamme sinua auttamaan muita

Asiantuntevat ja helppokäyttöiset IT-palvelut ovat jokaisen nykyaikaisen organisaation kivijalka. Olemme antaneet taustatukea Suomen johtaville infrastruktuuriyrityksille, kuten Are ja VR, jotta ne voisivat tarjota kaikille parhaat mahdolliset olosuhteet elämiseen. Olemme erikoistuneet luotettavaan tukeen ja ylläpitoon ja toimitamme aina koko paketin. Mutta älä luota pelkkään sanaamme: olemme kolmesti voittaneet vuoden help desk ja vuoden asiakaspalvelija -palkinnot. Enfon palveluiden laadun takuuna on ISO 9001 -sertifikaatti.

Hyödynnä dataa, voimaannuta väkesi

Palvelukeskuksemme asiakkaat hyötyvät sen datan korkeasta kypsyysasteesta. Kehitämme häiriöistä kerätyn datan perusteella uusia ratkaisuja muuttuviin ongelmiin. Emme koskaan lakkaa kehittymästä. Pidämme henkilöstömme kattavalla koulutuksella huolen siitä, että 150 asiantuntijan tiimillämme on aina ongelmiesi ratkaisemiseen tarvittava osaaminen.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072