Skip to main content

Image

default image 3
Palvelumme

Masterdatan hallinta

Content sections

IoT + IBM Maximo = Intelligent underhåll

Text

Parempaa liiketoimintaa

Jokaisen organisaation toiminta pohjautuu käyttäjien, asiakkaiden, tuotteiden ja toiminnan tuottamaan dataan. Kuinka hyviä te olette hallitsemaan tätä tietotulvaa, ja onko teillä varmasti siihen parhaat mahdolliset ratkaisut? 

Me olemme luotettu neuvonantaja, kun haluat varmistaa, että organisaatiosi saa masterdatasta kaiken arvon irti ja oma henkilöstönne voi keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen. 

Toimimme yhteistyössä Gartnerin ja Forresterin johtaviksi luokittelemien MDM-teknologiatoimittajien kanssa, joita ovat TIBCO, Informatica ja Profisee. Lisäksi hyödynnämme muita teknologioita erilaisten asiakastarpeiden ratkaisemiseksi.  

 

Miten hyödyt palveluistamme?

Ollaanko teillä suunnittelemassa uutta tiedonhallinnan tai masterdatan strategiaa tai haluatteko päivittää nykyistä strategiaanne? Ymmärrämme erilaisia asiakastilanteita ja niihin liittyviä haasteita. Esimerkiksi pk-yrityksen tyypilliset haasteet ovat varsin erilaiset kuin pitkään toimineella suuryrityksellä, jolle on historian aikana rakentunut monimuotoinen järjestelmäkartta. 

Analyyttisten masterdataratkaisujen rakentaminen on osa Enfon DNA:ta, ja huomioimme sen alusta alkaen jokaisessa asiakkuudessa. Ratkaisumme muodostavat saumattoman kokonaisuuden, joka varmistaa masterdatan laadun ja pitää yrityksesi toiminnan sujuvana. Päätöksenteon nopeutta voidaan lisätä ja riskejä vähentää, kun työntekijät voivat luottaa järjestelmissä olevaan tietoon. Tämä pätee kaikkiin liiketoiminnan osa-alueisiin.

Miten rakennamme ratkaisun?

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa ja keskitymme yrityksen masterdatan hallintastrategian työstämiseen esikartoitusten, workshopien ja arviointien avulla, mitkä liittyvät seuraaviin aiheisiin: 

  • tiedonhallinnan strategian tuottaminen
  • tiedonhallinnan prosessit 
  • datan/masterdatan hallinnan maturiteetti
  • datan laatuun liittyvät haasteet ja tehokkaimmat ratkaisukeinot 
  • yhteisen liiketoimintasanaston tuottaminen datakatalogiin 

Enfo mahdollistaa asiakkailleen markkinoiden johtavien MDM-tuotteiden koekäytön. Autamme tunnistamaan kriittisimmät soveltamiskohteet ja toteutamme rajattuja, lyhytkestoisia kokeiluita (PoC, MVP), joilla todistetaan ratkaisumallin toimivuus ja tuotteen soveltuvuus.

TIBCO

Text

TIBCO-ohjelmistojen jälleenmyynti yksinoikeudella

Olemme TIBCO:n strateginen kumppani ja myymme yksinoikeudella TIBCO:n ratkaisuja Pohjoismaissa ja Baltiassa. TIBCO on johtava integraatio- ja datanhallintaohjelmistojen toimittaja.

TIBCO:n pilvinatiivien ja avointen tekoälypohjaisten ratkaisujen avulla pystymme tukemaan tiimien, laitteiden ja sovellusten välistä kommunikaatiota. Tarjontaan kuuluvat muun muassa multi-domain MDM eli yleiskäyttöinen masterdatan hallintaratkaisu (TIBCO EBX), datan virtualisointialusta (TIBCO Data Virtualization), data science -työkalu (TIBCO Data Science) sekä datan visualisointi- ja analytiikkaväline (TIBCO Spotfire).

Text

Masterdatan hallinta – tärkeät perustiedot kunnossa ja saatavilla 

Masterdata on liiketoimintakriittistä tietoa, jota tarvitaan kaikessa liiketoiminnassa. Yrityksen perustoimintojen yhteydessä tarvitaan operatiivista masterdataa, ja analyyttinen masterdata tai referenssidata täydentävät tietoja käytettäväksi analytiikassa.

Masterdatan laittaminen kuntoon voi paljastaa toimintaan liittyviä kehityskohteita: esimerkiksi samaa tietoa saattaa löytyä moneen kertaan tai paljastua sääntöjen vastaisia tietoja, ristiriitaisuuksia tai löytyä mahdollisuuksia automatisointiin.

Kumppanit

Tutustu kumppaneihimme

Text

Laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa digitaalisen muutoksenne.

Image

tech woman

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Picture

person default image

Yhteyshenkilö

Kristian Palmén

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 855 611