Skip to main content

Image

Image

default image 3
Palvelumme

Sovellushallinta (Solution care)

Content sections

Text

Pidä katse liiketoiminnassa, jätä hallinnointi meille

Jos yritykselläsi on käytössä useita erilaisia liiketoimintasovelluksia, palveluita, prosesseja ja palveluntarjoajia, koko paletin pitäminen kasassa ja toiminnassa voi viedä tuntitolkulla tuotteiden omistajien, pääkäyttäjien ja asiantuntijoiden kallista aikaa. Lisäksi on olemassa iso riski, että kokonaisuuteen jää aukkoja ja harmaita alueita, ja aikaa kuluu vielä lisää tulipalojen sammuttamiseen ja monimutkaisten muutosten tekemiseen. Mitä jos me ottaisimme vastuun kokonaisuuden hallinnasta, ja sinä keskittyisit liiketoimintasi kehittämiseen?
 

Selkeyttä etsimässä

Maailma muuttuu nopeasti, mikä edellyttää nopeiden päätösten tekemistä sekä päätösten seurausten tarkkaa arviointia. Se ei ole välttämättä helppoa, jos yrityksesi palvelut, prosessit ja kumppanit eivät kommunikoi keskenään, vaan sinun on vedettävä langat yhteen. Järjestelmien välisten monimutkaisten vuorovaikutusten seuraaminen käy haastavaksi, ja kriittisten haavoittuvuuksien huomaamatta jäämisen riski kasvaa. Pitkän tähtäimen suunnittelu tai versioiden hallinta ei kerta kaikkiaan onnistu, jos ette ole tarkkaan selvillä edes nykytilanteesta.
 

Anna meidän tehdä raskaat työt

Meidän ratkaisuiden hallintapalvelumme prioriteetit ovat yksinkertaiset: sinun palveluidesi, prosessiesi ja järjestelmiesi pitää toimia. Jos haluat apua erillisten toimintojen kokoamisessa johdonmukaiseksi kokonaisuudeksi, me olemme sinulle oikea kumppani. Autamme organisaatiotanne siirtämään toiminnan painopisteen tulipalojen sammuttamisesta liiketoiminnan kehittämiseen ja teknisistä knopeista varsinaiseen toimintaan niputtamalla sovelluksesi palvelut ja niiden toimittajat yhdeksi kokonaisuudeksi. Voit lopultakin keskittyä siihen, mistä työssänne nautit.
 

Älä tyydy hallinnointiin – ota yrityksesi datasta kaikki irti

On tärkeää varmistaa, että yrityksesi ratkaisut toimivat. Se on kuitenkin vasta lähtöruutu. Seuraava askel on kotiuttaa prosessien tuottaman datan hyödyt. Siihen Enfo on oikea kumppani. Meillä on kokonainen firmallinen datavetoisen, integroidun arvonluonnin asiantuntijoita, jotka yhdistävät ratkaisujen hallinnan ja tuen raportointiin, varastointiin ja muihin yrityksesi tarvitsemiin dataratkaisuihin. Meillä on pitkä kokemus on premise -toteutuksista ja hallitsemme suvereenisti myös pilvipalvelut. Oli tarpeesi mikä tahansa, meiltä löytyy siihen vastaus.
 

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Image

Sanna Mari Alppivuori

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Sales Finland

Puhelin

+358 504 446 995

Picture

Image

Juha Kukka

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 405 719 072