Skip to main content

Image

Analytics laptop Enfo
Palvelumme

Integraatiot

Integraatiot

Service area icon

integrations icon

First section text

Tiedon merkitys yrityksen digitaalisella kehityspolulla korostuu koko ajan enemmän. Liiketoiminnan tarpeiden nopea täyttäminen on ensiarvoisen tärkeää digiajassa menestymisen kannalta. Yrityksen tulee tuottaa arvoa ja pysyä ajan hermolla nopeaan tahtiin muuttuvassa maailmassa. Tämä voidaan varmistaa pitämällä yrityksen keskeiset resurssit saatavilla järjestelmällisesti, skaalautuvasti ja yksinkertaisesti. Avainasemassa tässä ovat integraatiot, joiden avulla tieto on tehokkaasti saatavilla.

Kannattava yritystoiminta edellyttää oikeita tietoja oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan. Enfo on kerryttänyt kokemusta ja asiantuntemusta integraatioista jo yli 20 vuoden ajan. Meidän kanssamme voit olla varma, että yrityksesi pystyy aina saavuttamaan tavoitteensa ja vastaamaan haasteisiin.

Hallitsemme todistetusti niin hybridialustat, informaatiohallinnan, integraatiot kuin sovellukset. Yhdistämällä yrityksesi datan varmistamme yrityksen kasvun älykkäämmän liiketoiminnan kautta.

Autamme mielellämme sinua sekä valitsemaan oikeat alustat että määrittelemään integraatiostrategian, joka vie yritystäsi eteenpäin digitaalisella kehityspolulla. Kun valitset meidät kumppaniksesi, integraatioiden käyttöön, ylläpitoon ja kehitykseen sekä arkkitehtuurin suunnitteluun liittyvät huolesi ovat ohi.

 

 

Sovellusten integrointi yhdistää erilliset datasi hyödylliseksi tiedoksi

Elämme informaatioekosysteemissä, jossa kaikki liittyy kaikkeen. Tiedon määrän eksponentiaalinen kasvu ei johdu pelkästään älypuhelinten käyttäjien suuresta määrästä: elämme nykyään läpikotaisin verkottuneessa maailmassa, jossa kaikki ihmiset ja laitteet tuottavat dataa. Lukuisat sovellukset hyödyntävät tietoa useista lähteistä, mikä tekee integraatioiden tarpeesta valtavan.

Tehokkaat ja paikkansapitävät tietovirrat auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä, kehittämään nykyistä liiketoimintaa ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia. Koska tiedon tarve kasvaa nykyään nopeasti, tarvitaan älykkäämpiä tapoja integrointiin, uudelleenkäytettävien arkkitehtuurien rakentamiseen, yhteiskehittämiseen ja itsepalvelun tarjoamiseen asiakkaille. Laitetaan yrityksesi integraatiot kuntoon!

Meille etusijalla on yrityksesi eikä teknologia. Kun teemme yhteistyötä, pidämme aina huolta hyvästä laadusta ja otamme yrityksesi tarpeet saumattomasti huomioon niin kertaluontoisissa projekteissa kuin suurissa kehityshankkeissa joko pilvessä tai on-premise-toteutuksena.

Content sections

Modern workplace Enfo

Text

Strategiasta tukea digitaalisella kehityspolullasi

Dataa on kaikkialla, mutta vasta tiedon keräämisen, jäsentämisen, käyttämisen ja jakamisen avulla voidaan rakentaa menestyviä yrityksiä. Enfon 200 integraatioasiantuntijaa työskentelee päivittäin varmistaakseen, että integraatiot mahdollistavat tiedonkulun ja tuottavat toimivia itsepalveluratkaisuja yrityskäyttäjille.

Tieto ei ole erillinen saareke yrityksen sisällä, vaan se on osa yrityksesi liiketoiminnan ydintä ja arvoa. Lisäksi integraatiototeutus on aivan muuta kuin ohjelmistotyö, sillä integraatio on yrityksesi ydintuote, joka edustaa yrityksesi tulovirtoja. Aivan kuten tietotekniikka on olennainen osa liiketoimintaa, niin myös integraatiot sisältyvät jokaiseen ratkaisuun ja ovat keskeinen osa arvolupausta.

API-strategian ja -tiekartan laatiminen on keskeinen tekijä yrityksesi digitaalisella matkalla. API-strategian laatiminen on tärkeä askel kohti vankkaa ja luotettavaa arkkitehtuuria, ja se luo pohjan yrityksen digitaaliselle transformaatiolle.

Image

Case Nordic Choice

Our continuous development is made possible thanks to our integration platform and the NIP team which Enfo has been part of and proactively developed since day one. Together we can respond quickly to changes and are not limited by technical constrains.

Author

Martin Belak

Author's title

Director of Digital Development, Nordic Choice Hotels

Text

Miten mahdollistamme sen?

Integraatioasiantuntijamme ovat tukemassa yritystäsi digitalisoitumisen kaikilla osa-alueilla ja kaikissa vaiheissa. Anna meidän kantaa vastuu yrityksesi dataintegraatioista, jotta voit keskittyä rauhassa omaan liiketoimintaasi. Luotettavan integraatioarkkitehtuurin ja tulevan kehityksen takaamiseksi tarjoamme laajaa asiantuntemustamme muun muassa seuraavalla tavalla:

  • MONIPUOLINEN, osaava tiimi, joka tuottaa yrityksesi vaatimuksiin sopivia ja helposti skaalautuvia älykkäitä ratkaisuja
  • KEHITTÄMINEN PALVELUNA (Development as a Service), jossa kehitämme yrityksellesi integraatioratkaisuja määritysten mukaisesti perustuen kiinteään palvelutasoon (SLA) ja hintaan
  • INTEGRAATIO PALVELUNA (Integration as a Service), joka sisältää integraatioiden kehittämisen, hallinnan ja käytön täyden palvelun periaatteella. Käytössä on pilvipohjainen alusta, joka sopii hyvin yrityksille, jotka eivät halua luoda omaa integraatioympäristöä.
  • BASELINE START KIT - projekti, jonka avulla yritys saa integraatiot kuntoon nopeasti, tehokkaasti ja ennustettavasti sovittuun hintaan ja sovitussa aikataulussa.

Kun integraatiot on luotu, tulee niitä hallinnoida ja ylläpitää. Me enfolaiset tuemme yritystäsi tarjoamalla täyden palvelun ratkaisun, jossa huolehdimme integraatioista palvelutasosopimuksen mukaisesti. Voimme vaihtoehtoisesti tarjota tukea myös silloin, kun yrityksen omat työntekijät tarvitsevat apua esimerkiksi loma-aikoina tai puuttuvasta osaamisesta tai suuresta työmäärästä johtuen.

Tiedämme, että eri ympäristöt voivat olla hyvin erilaisia keskenään. Siksi tunnemme ja hallitsemme kaikenlaiset ympäristöt. Voit valita yrityksen tiloihin perustetun on-premise-ratkaisun, Enfon ylläpitämän ratkaisun, pilvipohjaisen vaihtoehdon tai hybriditoteutuksen. Valinta on sinun.
 

Nopea startti Enfon kanssa

Me enfolaiset pidämme erityisesti hyvästä järjestyksestä. Siihen pohjautuu myös hyväksi havaittu Baseline-metodologia, joka antaa yrityksesi integraatiovalmiuksien kehittämiselle lentävän lähdön. Prosessi alkaa työpajoilla, joissa yhdistämme Enfon laajan integraatio-osaamisen omaan liiketoimintaosaamiseesi. Niiden pohjalta syntyy kestävä ja skaalautuva integraatiomalli.

Baseline Integration Portal (BIP) on itsepalvelutyökalu, joka luo struktuuria integraatioympäristöösi ja jonka avulla saat täyden hallinnan, kun integraatiot dokumentoidaan, kirjataan ja niitä seurataan.

Onko tiimilläsi tarvetta vahvistaa integraatio-osaamistaan? Enfon Integration Academy tarjoaa tarpeenmukaista, räätälöityä koulutusta.

Text

Haluatko tietää lisää?

Integraatio on yksi tärkeimmistä menestystekijöistä, joka pitää yrityksesi ajan hermolla nykyisessä digitaalisessa maailmassa. Jos etsit kumppania, jonka kanssa kohdata haasteet ja löytää uusia mahdollisuuksia, me olemme sinun valintasi. 

Olemme ylpeitä laajasta monialustaosaamisestamme, ja hallitsemme useimmat integraatioihin liittyvät teknologiat. Me kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja ja tuemme yritystäsi koko elinkaaren ajan aina vaatimusten määrittelystä ylläpitoon asti. Kaikki alkaa visiosi kuvaamisesta ja oikean integraation määrittelystä. Tämän jälkeen seuraa integraation toteuttaminen oikealla tavalla sekä päivittäinen ylläpito oikeasti toimivana.

Olemme vakuuttuneita, että kaiken keskiössä on integraatio – “It’s all about integration”!

Text

Robotic process automation

Kun aikaa on rajallisesti, RPA-teknologia mahdollistaa sen, että työntekijänne voivat keskittyä tärkeisiin ja arvoa luoviin tehtäviin rutiininomaisten ja toistuvien tehtävien sijaan. Enfolla tuemme yrityksenne prosessiautomaatiokehitystä erilaisilla ohjelmistorobotiikan palveluilla, jotka liittyvät tiedonhallintaan ja arvonluontiin.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilöt

Picture

Sanna Mari Alppivuori standing portrait

Yhteyshenkilö

Sanna Mari Alppivuori

Alue

Marketing & Communication
Media

Puhelin

+358 50 444 6995

Picture

Juha Kukka standing portrait

Yhteyshenkilö

Juha Kukka

Alue

Sales Finland

Sähköposti

Puhelin

+358 40 571 9072

Caset